IVF. Na kolik vyjde?

lucifux
4. zář 2022

Zdravím, na kolik přibližně vyjde celé iVF?

uzivatelkapetra
4. zář 2022

Záleží na diagnóze, na tom, co vše budeš k tomu chtít. Nejlépe se informovat přímo na klinice, často mívají i na stránkách ceníky jednotlivých úkonů.

kelerub
4. zář 2022

@lucifux To nejde tak říct. Záleží jaké léky bereš, jaké úkony si chceš připlatit, co je potřeba vzhledem k diagnóze. Každá klinika má na stránkách ceník. Ale řeknu to tak. Minimálně jsem doplácela 18000,- a maximálně 94 tisíc.

dominikab87
6. zář 2022

@lucifux ahojky v pondělí mi dělali ET a tak mám aktuální fakturu. Celkem 23064 ,-. ( Icsi - krátký protokol) zamrazeno dvě Embria...... Iscare

linusha
6. zář 2022

@lucifux to je strašně individuální. Každé CAR to má jinak. Jak už bylo zmíněno záleží na diagnóze, na doplňujících vyšetřeních, na protokolu, na reakci těla na stimulační léky, na použitých metodách, kolik embryí se zamrazuje, kolik KETU se provádí. Sama mám za sebou v období 2015 - 2018 3* IUI a 3* IVF (ve 2 CAR (hodně dobrých) v Brně) a mame v tom utopených celkem cca 300 tisíc. Na podstatnou diag. proč se nedaří se nepřišlo a ani jedno IVF nevyšlo = dítko z nich nevzešlo.

bertik20
16. zář 2022

Před 16 lety byl velký rozdíl i v tom, zda centrum bylo státní či soukromé. Já byla v Olomouci ve FN. Tehdy první Ivf = 9000,- doplatek mimo pojišťovnu. Naštěstí to vyšlo a mám dvojčata. Druhé Ivf přišlo na 15 000,- a nevyšlo. Ceníky se různí, platíš ale jen to, co si sama objednáš. Na pojišťovnu jsou jen základní stimulační léky ( pokud špatně reaguješ, budeš si muset léky dokoupit už za své), dále ti poj.uhradí narkózu a odběr vajíček + 3 denní kultivaci. No a ten případný zbytek už platíš opět ty. Je to velký biznys a dost mě štve, že kdejaký kuřák a feťák vše dostane zdarma, jen neplodné páry musí platit a platit