dobrý den chtěla bych se zeptat jsem po ivf zavedli mi rozmrazenem vajíčko to se uchytilo ale teď mi paní doktorka řekla že jsem v 7tt ale nevidí tam srdíčko myslíte že už se nemůže objevít děkuji za odpovet
@pampeliska1313 děkuji snad se nám ukáže Bo se bojím
@pampeliska1313 ale chcou abych přišla v úterý a to je 4 dny po 1 kontrole to ještě bude brzi si myslim
Já mám dojem, že by se mělo ukázat do devátého týdne. Gynekolog mě uklidňoval, že šestý a sedmý týden je ještě hodně brzy a srdce není vidět vždycky. Takže buďte v klidu. Můžou si Vás ještě pozvat za delší čas, když nebude srdíčko vidět. I když se to nehezky poslouchá, opravdu je to teď “buď a nebo”. Nám to dlouho nešlo, takže chápu, že si přejete a bojíte se, ale nedá se nic dělat, než počkat. :(
@pampeliska1313 ano chapem ale když to je prez umělé oplodnění a jinak to nejde tak se člověk boji
@simisek24 to chápu, ale opravdu nejde momentálně nic jiného dělat. Člověk se bojí vždycky, když je to něco, co si tak přeje a navíc to nemůže ovlivnit.
@pampeliska1313 ale nemám pravidelnou menzes někdy 29 někdy 30 někdy 27 jak kdy
@simisek24 Já neměla taky a zjistili mi pcos.. to už záleží na Vašem lékaři a jeho doporučení postupu/léčby/zjištění diagnózy.. Každopádně přeju hodně štěstí!
@pampeliska1313 dekuji
@pampeliska1313 a chtěla. bych se zeptat kdyby bylo embrio mrtvé myslíte že by test těhotenský byl pozityvni
@simisek24 co si myslíte otom že v pátek jsem měla gestacni Vacek 7.5mm a dneska ho mám 12mm a žlutý Vacek jsem měla 5mm a dneska ho mám 7mm ale srdíčko tam ještě není a doktorka mi řekla že to vypadá špatně že to při brzi a zvecujou léky to mi přijde jako blbost co si otom myslíte
@simisek24 nechci ti brát naději, ale měla jsem to samé. Holky tady uklidnuju ze muže být srdíčko až v 8-9tt ale to jen při přirozeném otěhotnění. Při KET je to jiné protože přesně vědí jak staré embryo vkládají. Takže je mi to opravdu moc lito, ale nevypadá to dobre. Taky jsem tam to srdíčko neměla a ani na kontrole po čtyřech dnech ne. Vysadila jsem léky a týden na to proběhl SP. Moc bych ti přála aby to bylo u tebe s lepším koncem 🙏🏻Drz se
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ještě ano, nám se ukázalo kolem osmého.🙂