Ahoj holky. Máte některá zkušenosti s IVF s minimálkou v centrech v Brně. Který centrum mi můžete doporučit?
Už mám 3IVF placené pojišťovnou vybraný :-/ Můžu se zeptat na kolik to vyjde cca? Rozmýšlela jsem mezi Reprofitem a Reprogenesis. Jak to chodí u minimálky. Taky se píchají hormony? Děkuji
@jesie28 To je strašně individuální, nemůžu ti říct, kolik tě to bude stát. Obecně desítky tisíc, min. 15 a maximum není omezený. Záleží na postupu, který dokor u vašeho páru zvolí, množství hormonů, formě IVF, počtu vajíček i embryí... Koukni se do ceníků, podle toho se můžeš rámcově orientovat. A samozřejmě každá klinika ti umožní bezplatnou konzultaci, kde postupy nastíní a trochu si ujasníš předpokládaný náklady.
@jesie28 No, to jste měli hodně levné IVF. 😀 My platili za každý cyklus skoro 3x víc i přes příspěvek pojišťovny. Když napíšu optimistickou předpověď - pokud budeš reagovat na hormony dobře, pak třeba aniž by ti jich museli dávat hodně, získají ideálně 1-2 kvalitní vajíčka, nebude potřeba asistenci při oplodnění a proběhne transfer, zůstanete na spodní cenové hranici, která je v Reprofitu 19 tis. plus spotřebovaný léky. Nemůžeš to ale srovnávat s cenou za plné IVF, protože celkový náklady na ně byly řádově někde jinde - stačí si požádat zdr. pojišťovnu o výpis úhrad a uvidíš, že si klinika účtovala určitě ke 100 tisícům.
Každopádně do Reprogenesis odešla část lékařů z Reprofitu, takže tam bude přístup nejspíš podobný, ale nemám osobní zkušenost.
Ahoj, ja chodim do Uniky. Libi se mi jejich pristup, vzdy mi vysvetlili co a proc doporucuji. Ted jsem skoncila prvni KET-bohuzel neuspesny, ale s Unikou chci zustat. Nas 1. Cyklus vysel na 25 tis a KET cca na 12 tis.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jesie28 Reprofit. Z druhé minimálky mám druhé dítě. Jestli jsi samoplátce, pak určitě doporučuju tenhle postup.