IVF kvůli odstraněným vejcovodům, máte zkušenost?

romiky
14. pro 2015

Ahojky holky chci se opatat s pritlem mame skoro 3 leteho prdolku zkouseli jsme dalsi mimo v r.2014 mimodelozni odstranen vejcovod a letos kvuli nepruchodnosti druheho vejcovodu odstraneni tendle. Takze na poslal dr na ivf do sanusu v pardubicich.
Chci se optat tedy ma nedo podobnou zkusenost s ti ze byl poslan na ivf protoze nema vejcovody? Mo dekuji za reakce

adelinkkaa
14. pro 2015

Ahoj ano já . Po několika operacích ,nemám vejcovody a jeden vaječník.Před necelými 3 roky jsme podstupovali IVF a uspěšně🙂 v Lednu máme v planu jit na druhé IVF🙂

romiky
autor
14. pro 2015

@adelinkkaa je dekuji a jak to vyslo financne😉

adelinkkaa
14. pro 2015

@romiky Normálně jako klasické IVF cca 25 tis 🙂

romiky
autor
14. pro 2015

@adelinkkaa super tak hlavne ze to vyslo hned jste me uklidnila 🙂

karolina92
15. pro 2015

Mám odebrany sice jen jeden vejcovod, ale druhý je jen částečně průchozí. Pokud bych prý otěhotněla přirozeně bylo by to nejspíš mimoděložní těhotenství. Od ledna také začínáme s ivf, které nás vyjde na cca 25.000.-

veronikap84
15. pro 2015

Dobrý den, minuly rok odebrány vejcovod pro Mimodelozni tehotenstvi, letos odebrán poslední pro srusty po předchozí operaci. V lednu se těšíme na první pokus IVF v Gennet Liberec.

lenusaak
15. pro 2015

holky, ja mam neprůchozi vejcovody, ale nechali mi je 🙂 ted v prosinci začnám se stimulací a v lednu jdu na IVF 🙂 u nas je cena 30-35 tisíc🙂 asi záleží na klinice🙂 ja žiju v Brně a všechnybrněnské kliniky se finančne pohybuji cca podobne 30-40 tisic 🙂 záleží hodne na tom jaky je i spermiogram a na metodách oplodnení , ty se dost finančne liši podle spermiogarmu 🙂 tak hodně štetsíčka 🙂

kurimka
18. led 2016

Tak já jsem od středy také bez obou vejcovodu. První vzali po mimodeloznim 2014 a teď po kontrole vzali i druhý nepruchodny. Odstranili srusty na deloze a ve středu jdu na vyndani stehů a kontrolu. Tak jsem zvědavá a nedockava na další postup. Spermiogram měl manžel ukázkový a můj hormonální profil byl taky bez chybičky tak už ať je středa a vím co bude dál...

misula29
16. črc 2016

@kurimka Ahoj, muzu se zeptat jaky byl postup? Taky jsem skončila bez vejcovodů (dvě mimo tehu ) tak me zajímá jak to vychází cenove +- , zaujala me možnost minimální stimulace. Jak jsi to resila ty a v kterém caru? Po zdravotní stránce jsme oba v
Pořádku

kurimka
16. črc 2016

@misula29 ja byla v pronatalu v ceskych budejovicich. Pichala jsem si 14 dni injekce (nemam problem s ovulaci) a pak byl odber, ICSI kdy se vpravuje spermie primo do vajicka a prodlouzena kultivace a 2 zamrazeny embrya kazde zvlast an0latili jsme do ted 25 tisic.

martasek33
16. črc 2016

Ahojky. Já taky 2010 mimoděložní těhotenství na pravé straně. Vejcovod zůstal. Levý srůsty odstraněny. 2012 odstraněn levý vejcovod. doporučeno CAR z důvodu špatného pravého vejcovodu.
CAR - zjištěno AMH po hranicí 0,01.1 IVF úspěšné, ale v 8-9 týdnu skončilo zamlklým potratem. 2IVF úspěch až do konce. Červenec 2014 se narodil krásný chlapeček Davídek, 3 IVF 2016 negativní. Mám za sebou i 2 KETY neúspěšné, ani se neuhnízdili. Teď mě čeká další KET.
Ceny 1 IVF s KETY 45-50000Kč
2 IVF 30000Kč
3 IVF léky 8000Kč, 22000 doplatek PICSI metoda a nastandartní kultivace do fáze blastocysty, zamražení jednoho vajíčka, Emryoglue. Teď bude 5000Kč kryoembryotransfer a emryoglue 3000Kč
Vše s vlastními vajíčky. Hodně holek, co má vyšší AMH už doporučuji darované vajíčka.