Ahoj holky, byla teď některá na ET během května? Já ano, ve středu 15.5. jsem byla na ET a už teď mám nervíky jak to všechno dopadne........ Nevím nevím jak vydržím testovat až za 3týdny
Já jsem byla v Pronatalu v Teplicích. U nás to jsem já, museli mi odebrat vejcovody oba...... Takže na jednu stranu jednoduché řešení pro IVF. Byli jsme s manželem už před 2rokama, ale jeden doktor nám neporadil metodu ICSI a umřelo nám tak 14vajíček bohužel...... Dali jsme si od toho pauzu a teď jsme do toho šli a nevím proč, ale v sobě mám takový zvláštní pocit, že to vyjde. Já si prohlížím pořád břicho, i když vím, že na těhotenské je ještě brzo a prsa mě teda bolí úplně neskutečně a mám je úplně tvrdý. Co ty jak jsi na tom a kdy se chystáš na první test?
@minniev pronatal nás zklamal...Pokud má manžel dobré spermio, ta by se sami měli oplodnit....já jsem ještě těhotná nebyla tak nemůžu porovnat. Prsa mám citlivější ale jestli to nemůže být z těch hormonů...tak to máte velkou šanci na úspěch,když jedno máte...Teď vám doktoři jen pomohli a máte snehulacky? My 4.Čekaní je na prd, zítra jdu už do práce...chci test vydržet ještě týden a hlavně ho dona nemám.....
@boure888 manžel má výborný spermiogram, ale bylo nám vysvětleno, že se spermie pozabíjeli s vajíčkama, samozřejmě to říkám úplně lidsky - srozumitelně. Nene nemáme zamraženo, nechtěli jsme, proto jsem měla menší dávku hormonů a proto bylo i málo vajíček. Měli jsme 3 a to 3.bylo nejsilnější, tak doufám, že se ten náš bojovník udrží. Tak určitě to dělají ty hormony, ale je pravda, že když jsem kdysi dávno byla těhule, poznala jsem to právě podle citlivých prsou. Taky jsem si test raději ještě nekoupila...... Lákalo by mě to
Ahoj, byla jsem sice 23.dubna po ET jednoho embrya, ale za čekání na krev to stálo, a teď jsem 6+1tt a čekám jednovajecna dvojčata..
@minniev no byli jsme oba překvapení, ale já to tušila už z hcg.. Manžel řeší hlavně finanční stránku, ale je šťastný.. Zkoušeli jsme to tři roky, a to mi doktor říkal, že mám staré vaječníky, tak abych vůbec otěhotněla.. Měla jsem 6folikul,z toho oplodnili 5,a přežily 3..a hned první a udělalo takovou parádu 😅
@minniev no po stimulaci jsem přibrala, a bříško mám jen z toho, že mám chutě 😅 ale prsa mám natlakovane a na dotek bolestivé a bříško bez špičku už taky.. U dvojčátek to bude vidět dřív.. Včera jsem byla na utz a bijou jim srdíčka, měří půl centimetru, každé má svoji placentu a jsou v jednom obalu.. Manžel nevěřil do té doby, než to viděl na utz..
také bych ráda testovala,ale bojím se, kdyz 8 den po ET...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@minniev ahoj,já byla v úterý 14.5. na 2ivf Et v Podolí a doufáme po tom všem co prožili jsme...čekaní je dlouhé...