Dobrý den, chci se zeptat. 29.1. jsem byla na ET dávali mi 5 denní embryo. Na test je asi brzy ze? A kdy by už test něčí mohl ukázat? 14 dni to nevydrzim 😂
Ahoj, taky me to ceka a taky budu brutalne netrpeliva. Naprosto te chapu 🙏 Ale dnes nebo v brzkych dnech je brzy testovat a telo to bude stresovat...Zabav necim mysl, nebo se z toho zblaznis. Zaba hlavu i sebe cimkoliv a dej tomu jeste tyden.
@markeetaaa24 já jsem testovala 5dpt a už tam byl krásný duch
Klidně se otestuj, stejne to nevydrzis, aspoň uvidis, jestli mas v sobě ještě ovitrille nebo ne..
Tak test mi nic neukazal
@markeetaaa24 3 dny po transferu je jeste testovani o nicem. Chce to pockat aspon 7-9 dni. Po tech 9 dnech bych rekla, ze uz je test celkem spolehlivy.
@katule1990 tak aspoň vis, ze cokoliv se případně objev není ovitrille 🙂
@markeetaaa24 taky jsem byla v pondělí 29.1. na ET 5 denního embryjka, ale víte co holky ??? Jsem magor já vím, TT nemám , tak jsem zkusila ovulační a jak to že je pozitivní ??? Vím jak u mě vypadá, když ovulace není, toto se mi ukazovalo, když ovulka byla za 24 hod. , jak je to tedy možné ? 2x Ovitrelle píchnutý 22.1. a dnes je 2.2. tak nevím myslíte , že ještě jo v sobě mám ?
@markeetaaa24 já ho tam vidím 😍
@markeetaaa24 nějaká čmouha tam je ale testujete brzo takže nač ten smutný smail 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 dvakrát mi test ukázal prvního ducha až 7dpt
@wladimira Přijde mi divny, ze mamatest mám ducha a na adial nemám nic 😕
@markeetaaa24 píchala jste Ovitrelle ?
@laiila Ano, 22.1.
@markeetaaa24 já také a 2 injekce , dnes zkusím také test 🙈
@markeetaaa24 tak asi má mamatest více barviva 🙏🏻👌🏼 za mě nejlepší test je sluníčko z tety ten má nejvíce barviva ze všech
@laiila Já jen jednu
@wladimira Takže to mám spis brát pozitivně?
Testuj jednou značkou a nebo si dojdi dneska na krev a pak v po a mas to hned 🙂
Tak Dr.Max test prosvítá duch, který vidím jen já 😄, ale je tam páč já už poznám sněhobílý test, teď ale otázka jestli je to Ovitrelle z 22.1. 🙈, kéžby né 🙏🏻
@markeetaaa 22. jsi davala Ovitrelle a az 29. probehl transefr? To je hodne divny postup.
@katule1990 paní je nejspíš po opu a ET vychází to úplně přesně
@katule1990 ano také to tak mám, 22.1. dvě Ovitrelle , 24.1. OPU a 29.1. ET
@wladimira Nojo, vlastne, jsem to popletla, pardon 🙈. Tak to opravdu vychazi presne.
Achjo všechny testy mám bílé a jediný mamatest mi něco ukazuje tak nevím co to má být. 😞
@markeetaaa24 když jsem byla těhotná tak jsem měla jen na mamatestu ducha a ostatní nic.. to jsem měla asi 4 dny do MS .. mamatest má prý opravdu nejvíc barviva
Buďte v klidu🍀❤️❤️❤️
@markeetaaa24 tak cooo ? Jak vypadá dnešní test ???
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@markeetaaa24 můj názor je ten, že brzké testování bude tvůj stres jen zvyšovat. Opravdu zkus se nějak zaměstnat a testuj nejdříve 12. den nebo později.
A nejít na koně pro rozumy 😁
Přeji ať to dopadne a hlavně klid 🙂