Zdravím jdu si pro radu. Už druhý den po inseminace se u mě projevilo nachlazeni ( ucpaný nos, kýchání, bolest hlavy, zalehle uši a pak i kašel, vše bez teploty) dnes je to 7 dní vše zmizelo jen ten kašel mne nepustil😓 ....... Pořád kašel suchý dráždivý v noci fakt zachvaty neš usnu. Až tak někdy že,, učuravam,, hlavně že mám být v klidu no s tím kašlem to nejde. Poradíte co by pomohlo, když vlastně nic nemůžu kdybych byla těhotná? ........
Už zkouším Čaj s medem, mléko ( rýžové, intolerance na laktozu) s medem a skořicí, cibulovy sirup ( cibule a med) ..... Už nevím co víc...... A to se 10.10 v dávám...... Nemůžu stát s kašlem u oltaře 😓😓😓😓
V těhotenství jsem užívala sirup Stodal a pomohl 🙂
@helena1033 Dokud nemáte potvrzené těhotenství, tak si na kašel můžete vzít cokoli. Ještě není embryo propojeno s Vaším krevním oběhem, takže ho léky nemůžete ohrozit.
Inseminace není IVF. Je to jen "vylepšený" sex. Můžeš cokoli, jako kdyby se nic nedělo. I kdyby si těhotná byla, první týdny není funkční placenta, embryo žije z vlastního žlutého tělíska
@nita1984 no nevím v kartě mám IVF, IUI insrminace a i doktorka to bere že už se jedná o asistovanou reprodukci tedy druh IVF.( i skrz to že už mám injekce, léky atd) .......... Ale záleží asi na centru 😉 zase tak uběhla v tom nejsem
@helena1033 IVF je in vitro ferlitily - mimotělní oplodnění.
IUI - inseminace je jeden z nástrojů asistované reprodukce, stejně jako třeba folikulometrie (hlídání ovulace) nebo časovaný styk přes pregnyl nebo ovitrelle.
Ale to je asi jen o terminologii. Každopádně po IUI je zcela normální režim, jako kdyby se nic nedělo.
@nita1984 tak to nevím, u mě e to tak úplně není, mám klidovy režim. Do práce mužů ale nic nezvedat, ne stěhovat dodržovat pitný a odpočinkový režim a vyvarovat běhu i plavání. Navíc si píchat injekce na řešení krve na které nemůžu pít. Tak úplně normální režim to není jako by se nic nedělo 🤷♀️ . Ono je to asi v každe CAR jiné. No každopádně zpět k dotazu 😂 zabral mi med s mlékem 😂😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@helena1033 s ivf žádnou zkušenost nemám,ale při obou tehu jsem na začátku měla hnusné virózy a nechtěly se pustit. Jediné co mi pomohlo byl Jitrocelový sirup s vitamínem c. Dá se koupit v lékárně