Ahoj holky , najdu zde někoho koho v blízké době také čeká ET/ KET?
Já byla v pátek na OPU . Z deseti vajíček bylo 8 zralých a sedm se jich podařilo oplodnit ☺️. Dnes nám volali z CAR, že se vše vyvíjí dobře a ve středu by měl být transfer .
@dendis80 Embryu je obecně líp "u tebe" než v petriho misce - ale - těch třídenních může být kupa neživotaschopných, dost vad se projeví 4. den. Mně třeba u vlastních dávali pak zásadně 3 denní, protože do 5. dne typicky nevydrželo nic (ze 4 cyklů jsem měla 5. den jednou jednu blastocytu a to v prvním cyklu, druhý byl bez ET a třetí a čtvrtý vždy 3. den dvě embrya). Takže - pokud dokáží dorůst do blastocyty (nebo se to očekává), tak se typicky vkládá 5. den, kdy už se to trošku vyselektuje o ta špatná. Navíc až blastocyty (5. den) jdou mrazit. V prvním cyklu se to určitě nechává až do 5. dne.
V pondělí jsem šla na odběr vajíček. Minulý týden paní doktorka viděla 2 folikuly a jednoho chcípáčka v druhé části. Výsledkem bylo, že v pondělí bylo 5 folikulů a pouze jedno jediné ale zralé vajíčko. Dnes jsem volala pro kontrolu zda je zatím OK a je...a dali mi termín vložení do dělohy v sobotu. Kdyby se náhodou něco vyvrbilo, budou mi volat, takže se teď budu modlit aby fakt nevolali....snad to bude bojovník. Je to moje poprvé a doufám, že naposledy. Mám strašné nervy.
@volodka162 držím palce aby to byl bojovník a bylo vše v pořádku 🍀. Sobota už je za chvilku 🙂.
@dendis80 No, to moc za chvilku není...ale jak se říká - i ta nejtěžší minuta má 60 sekund...musí se člověk zaměstnat.
@volodka162 musíš si říkat , že pokud to tak má být tak vydrží. Ale chápu , že čekání je hrozné . Držím moc palce . Říkají , že třetí den je myslím kritický ne ? A dnes bylo vše v pořádku 🍀
@dendis80 To jsem právě hledala jaký den už je relativně po krizi ...včera byl první, dnes druhý....tak snad ta prdka vydrží.😁
@volodka162 určitě ano 🍀. Moc bych ti to přála . Snad se na nás všechny usměje štěstí ☺️
Ahoj , tak minuly pátek jsem měla odběr vajíček , vznklo sedm zdravych embryí a jedno včera zavedli ( moje první ET) s tím, že tech zbylých šest budou nechavat do dneska ( do šestého dne ) zda se ještě nezlepší a pak je zamrazí. Dnes ale volali, že do šestého dne nevydrželo ani jedno a přes noc se rozpadli. Jak je to možné 🙁. Bylo tedy vadné i to co mi zavedli ? Nechápu , proč je tedy nezamrazili už včera když to bylo 5. den. Jsem z toho teda dost špatná.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dendis80 To jsou krasné výsledky, držím pěsti, ať se vše vydaří! ✊ Nás čeká v červenci KET, teď ve středu mám punkci, tak uvidíme 🍀