Ahoj holky! Kdo je pred transferem? Ja jdu ve ctvrtek, mame krasnych sedm miminek ktere se drzi a vyvijeji. Zvolili jsme prodlouzenou kultivaci, tak uvidime kolik jich do ctvrtka zbyde! Snad vsechny😀
Pochlubte se, jak jste na tom vy❤️
Hezky den!
@zuzkka88 Ja jich mela dvacet. 13 vajicek mi vzali, protoze ty ostatni nebyly spravne velky. Nooo tri byly prazdne, jen obal. Pak jedno bylo spatne a devet v poradku. Ty oplodnili. To jedno se zaclo spatne vyvijet a druhe zdegenerovalo. Takze nam jich zbylo sedm. Jedno jednickove nejlepsi, pak tri mezi jedna a dva a pak tri dvojkove. Takze mame jednoho favorita a ostatni dame zamrazit!
@zuzkka88 No ja jich mela 9 zralych, oplodnili 8 a zbylo sedm😀 Tak to jsme na tom skoro stejne!
Ano je to moje prvni. Sla jsem ale na ivf soft, coz je s minimalnima davkama hormonu. Protoze ja na ne strasne dobre reaguju a kdybych sla na normalni ivf, tak budu mit na 100% hyperstimulacni syndrom. Uz takhle jsem mela jakoby 20 folikulu. Jako maj zensky u normalniho ivf.
Pak se to vyselektovalo prptoze byly male, nejake spatne atd.
Dobrý večer, kamarádka nad tím už dlouho uvažuje, je zoufalá, má skoro 35 a nechce se vzdát a nemít dítě. Máte někdo osobní zkušenosti?
@marketanova Osobni zkusenost s ivf? Nebo jak to myslite?
Ja jsem ted po ivf soft, kde se stimuluje jen malo, na ET jdu ve ctvrtek, tak se tesime❤️
@tynka2904 Tak to máme podobně. 🙂 Já jen měla klasický IVF. Mám nižší AMH (1,4), tak mi nějaký obr množství vajíček nehrozilo. Teď napjatě čekám, kolik se jich teda oplodnilo, to budu vědět dnes během dopoledne.
@marketanova Já zatím moc osobní zkušenost nemám, jsem v procesu 1. IVF a zatím čekáme, jak se budou embryjka vyvíjet.
@zuzkka88 No vzhledem k tomu, ze mam pcos a vrozeny vysoky cholesterol, tak je to jedine dobre. Doktori nas chvali. Manzel je v poradku.
Bohuzel pri tehotenstvi se cholesterol zdvojnasobi. A ve triceti by to pro telo byla vetsi zatez nez ve dvaceti zejo. Cholesterol ma byt max 5, ja ho mam deset. Takze v tehu pak ho budu mit kolem dvaceti a to uz je hodne. Diteti to neublizi, ale me by mohlo. Muze se pak ucpat ceva, tromboza apod. Neni to jako samozrejmost, ale nikdy nevis. Tim ze jsem mlada tak to bude o 100% lepsi vse!
Ale my jsme to ani nevedeli, ze by to bylo lepsi byt tehu driv, ale chteli jsme i tak rodinu. Takze to do sebe krasne zapada aniz by jsme se k tomu nejak nutili! Mame baracek, psa a nejak nam tu chybi jeste malej prcek❤️
@zuzkka88 Tak jsem po ET! Vse probehlo krasne, mam pry jedno z nejhezcich embryi co videli. Vse mi ukazovali na obrazovce, jak embryjko tak to jak vklouzlo do delohy. Mam i maly ultrazvuk kde jentalova mlinka tecicka a to je ono❤️❤️❤️ Krasnej pocit! Verim ze najdu // za 10 dni🤩
@tynka2904 Ahoj. Nakonec nám zbyly dvě embryjka, takže jen jedno do mrazáčku. Tak doufáme. Transfer byl teda bolestivý, tak snad to k něčemu bylo. Občas mě píchne v podbřišku, ale kdo ví, jestli to něco znamená. Jsem vcelku unavená, jinak nic nepozoruju. Co ty? Do testu u mě ještě daleko, viděla bych to tak na pondělí/úterý.. Ale mám doporučeno z CARu testovat až 9. 5. Budu na sobotu moc držet palce. 🙂
@zuzkka88 my mame ctyri v mrazacku a jedno uplne v top stavu v brisku. Tak snad!
Mam pocity na ms, takovej tlak, lehce nafoukla, ale jinak nic. Obcas mi prijde ze mam tezsi prsa, ale to je asi po utrogestanu.. Mam hodne citlive bradavky. Ale to jsem mela vzdy po utrogestanu prave..
Tak dneska slabe pozitivni tehu test!!!🥰🤩 Tak snad bude silit❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj. Ja prave lezim na pokoji po OPU. 🙂 Mame odebranych 7 vajicek, tak budeme doufat, ze se vsechna oplodni. 🙂 Na transfer se chystame v sobotu. Drzim palce, at se pekne drzi a vyviji! 😉