Ahoj, je tu prosím někdo kdo má aktuální zkušenosti s IVF CUBE? Přemýšlím co dál, zvažuji že bychom přešli právě tam, tak se snažím zjistit co nejvíc informací. Předem díky
I pro mě celkem zklamání. 🙈 byla jsem se tedy jen “podívat” ale i tak. 🙈
Tak za mě Cube super, máme syna(12/19) díky Cube. Ket mi tam teda už nevyšel (1/22) . Ale to není jejich chyba. Přístup úžasný od recepční po lékařky. My byli nadšení, na salku se i vtipkovalo, naprosto přirozená atmosféra, provádí i akupunkturu což je taky super. Ano je tam hodně zahraničních klientů, ale nikdo nás nikdy neprehlizel. Vždy jsme se cítili vítáni. Takovy pocit jsem měla spíš v Iscare, ne že by byli nepříjemné ale ten zájem o zahraniční klienty byl evidentně větší (můj subjektivní pocit treba🤷♀️)
@nimea ano komplet vyšetření, doktorky jsem potkala všechny co tam jsou, nejblíž jsem měla právě ke Kosobudové. Prví transfer dělala právě ona❤️, druhej myslím Bolehovská. Akupunkturu mi dělala Lada. Teď v lednu byl poslední ket, další embryo už není, měli jsme naplánováno že zacnem s novým Ivf zase po novým roce, ale nebude třeba, zmakli jsme to sami doma 🤰🤷♀️
Za mňa fajn Dr. Kosobudová a Bolehovská. Ovšem napriek želaniu chodiť k Dr. Bolehovskej ma opakovane objednávali k Dr., s ktoru sme neboli s manželom spokojní. Odišli sme z Cube. Otehotnela som spontáne (bez akýchkoľvek hormónov, leikov, či zásahov), napriek tomu, že mi v Cube povedali, že šanca na prirodzené otehotnenie je 2%.
@nimea ahoj,nedošlo k němu proto,že nereaguji na Menopur,to už jsem věděla z dřívějška,a stejně jsem ho dostala.Dr.Visnova ani jednou dávku nezměnila,pořád jenom pokračujte a za dva dny UZ.. samozřejmě jsem poslouchala,věřila jsem ,že ví co dělá..nevyrostly prostě,takže mi pokus vrátili,s tím,že jsem musela uhradit všechny stimulační léky,to jo..v Sanusu cítím prostě zájem,chodila jsem k Dr.Dvorakove do Pardubic a už bych nikdy nikam jinam nesla..Přístup pro mě diametrálně odlišný,jenže jsem do Cube šla,protože pět transferů nevyšlo a potřebovali jsme tu ERU,kterou v Sanusu nedělají.Fertility Prague zkušenost nemám,ale komunikovala jsem s nimi a přístup byl skvělý,takže kdybych musela Prahu,tak zkusím to.V Cube.mw nejvíc vytočili tím,že chtěli všechny stimulační protokoly,všechny výpisy o embryích z laboratoří Sanus,objednali jsme se za měsíc,a když je tam.prijeli,tak to ještě nikdo nečetl,pracně to hledali v mailech,narychlo četli..no to mě teda překvapilo..Ale byli tam.i fajn lidi,to zas ne že ne..
Za me tak na pul spoko. Vadilo mi ze jsem mela pokazde jinou lekarku ale transfer nam vysel. Momentalne jsem ve 12tt . Sestricky na jednicku a kdyz jsem mela hyperstimulacni syndrom po odberu byli na lince i o vikendu a ochotne poslali recept.
@lamice já se právě upnula na to Cube, že tam nám určitě pomůžou, ale některé reference co jsem kde našla mě trochu nahlodaly... Četla jsem něco i o tom Sanusu, ale spíš teda Hradec, tam jsou reference taky protichůdné... Je mi jasné že každý doporučí hlavně to kde se mu zadarilo, ale jsem teď fakt v koncích a nevím podle čeho vybírat...
Cube doporučuji. Povedlo se nám tam 4IVF hned na první pokus 💙💙
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nimea já osobně bych tam už nikdy nešla.Velmi si potrpí na zahraniční klientelu,a nikdy jsem tam nečekala kratší dobu než dvě hodiny.A všemi vychvalovana prim.Visnova,ta byla pro mě největším zklamáním..Absolutně netušila kdo jsem,čím stimuluju,co mám za sebou,vždy jsem ji při ultrazvuku musela vše říkat,nikdy nevěděla nic..k odběru nakonec nedošlo.Abych jen nehanila,udělali mi ERA vyšetření,a pomocí kterého to pak v Sanusu vyšlo.Jinak.za mě nedoporučuji,pokud bych si musela vybírat v Praze,volila bych tu Fertility Prague..Ať se vše vydaří ❤️