Ahoj holky, chystáme se tam na konzultaci, necháváme si tam převézt embryo, takže KET tam a v případě neúspěchu druhá stimulace ivf. Je tu někdo, kdo tam chodí ? Co mám čekat a nečekat ?
Díky za odpověď, no zkusíme a uvidíme, 29 jdeme na konzultaci a pak se rozhodneme. Není možnost mít stále jednoho lékaře ? Kolik tě zhruba stál cyklus ivf?
Uz jsem tam nebyla vic jak pul roku, tak nevim, jestli se tam neco nezmenilo. Predtim tam byla jen Visnova, ktera je velmi zaneprazdnena a ma na starosti hlavne cizince a pak ten Smrcina. To je dost malo na Car. IVF me vyslo na cca 25 tis. S tim jedbim lekarem nevim, za me to mozne nebylo. Nebyli schopni udelat vsechna zakladni vysetreni, takze moje Ivf nemohlo vyjit ani nahodou. Nedelaji ani test na chlamydie a to je fakt zaklad. Imuno vysetreni povazuje Visnova za nedulezite, aspon tak mi to rekl Smrcina. A nemaji vlastniho genetika, takze PGS u nich neni automaticke. Ja v lednu presla do Gennetu, 4 mesice litala po vysetrenich, ktere prokazaly ruzne mutace a nemoci,denne beru pet druhu leku,ale tehotna jsem. Mrkni na diskusi o Gennetu, kde je Martina CV, najdes tam spoustu informaci, ze kterych jsem cerpala, treba ti k necemu budou 🙂,
Dík, kouknu. Myslím,že můj car taky žádné testy na chlamydie nedělal, máme jen imunoblok, amh, prostě základní odběr krve
A kam jsi chodila ted? Hlavne si fakt vyzadej vsechna dostupna vysetreni, at mas jistotu, ze se to ted uz proste povede. Ja jsem mela tyhle: stitna zlaza, laparka, hycosy, imuno- ta reprodukcni, kde se zjistuji protilatky na spermie, ovaria, nekdy vysetruji i spermie partnera, chlamydie, hematologie, partnerska genetika, fyzioterapie- jestli nemas bloklou kostrc nebo kriva zada-to hraje taky roli. Taky neni vubec spatna akupunktura, at uz na zklidneni nebo odblokovani delohy. Ja jsem se obratila i na Dr. Zhang, ktera je velka odbornice na neplodnost. Pro me bylo lepsi (i kdxz casove narocne a zamestnavatel 2x radosti neskakal, ze mu kazdy tyden zdrham z prace a litam po doktorech), projit si vsechna vysetreni a mit opravdu jistotku, ze jsem nic nepodcenila, kvuli cemu by se to nemelo povest. I kdyz, co si budeme rikat, tohle je mezi nebem a zemi a ani tohle kolikrat nezaruci, ze pujde vse hladce. ale je potreba byt v klidu a verit, ze e to jednou podari😊
Ahojte, chtěla bych se zeptat, nevíte někdo jestli dělá Decapeptyl falešně pozitivní těhotenské testy podobně jako pregnyl ?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, ja tam chodila, ale spokojena jsem nebyla a po pul roce jsem si nechala prevezt embrya do Gennetu a po peti mesicich jsem otehotnela. Za me lajdaci a nedelaji vsechna vysetreni, na ktere mas narok. Urcite najdes tady na MK nebo i u konkurence vice diskusi, zkus se na ne podivat. Prva budes chodit k Visnove, z te budes nadsena, pri neuspechu te velmi rychle presoupnou ke Smrcinovi a ten uz neni takovy uzasnak. Ale spousta maminek ti Cube doporuci. Rodi se tam spousta dvojcatek😊. Drzim palce!i