Ahojte, vim, ze je tu spousta diskuzi o CARech...nenasla jsem ale konkretne na IVF Clinic ( snad jen starsi jeste na Reprofit ). Ceka me tam druha navsteva...tak bych chtela vedet zkusenosti ostatnich...jak to tam probiha...postrehy...jestli se tam zadarilo a tak 🙂 Holky dekuji predem a vsem nam drzim palecky at nam miminko klapne 🙂
Jsem po druhé nàvštěve u dr. Michnové a super. S manželem jsme nadšeni, výborný přístup. Doktorka milà, příjemná a hlavně optimistická. Jsme před 1.iui
Ahojte holky...tak ja dnes byla na druhe konzultaci...byla jsem na UTZ a dostala jsem pregnyl...tak uz sem si ho pichla 🙂 pokud se nezadari...tak dalsi cyklus nas ceka 1. IUI 🙂 Jsem z IVF clinic nadsena...chodim k dr. Souškove a nemuzu si ji vynachvalit...je skvela 🙂
@jitule007 čekam na ms, mela by dojit zitra nebo pozitri, pak cca 11den na utz a tam se snad domluvime. Mohlo byt uz tento cyklus, ale na utz jsme byli objednani pred zaviraci dobou, tak se to nestihlo a byl jen pregnyl🙂. Chceme asi 2-3x na iui, jedno dite mame( za 14 dni 2 roky) tak by to snad melo jit bez ivf. Jinak bych chtela max minimalku. Ovuluju a manzel ma jen horsi spermio. Poprve jsme na nem byli pred 14 dny, pocet spermii 121mil na ml, takze dost, jen morfologie 2%. Taky jste byli na spermiu? Nebo kde je problem?☹
jitule007dekuji moc a chtela jsem se zeptat plati se neco za inseminaci nebo je to i tam 6 krat zdarma dekuji moc
jo dekuji prave jsem se koukala a mate pravdu samoplatce 2600 a ta priprava 15 00 mne tam poslal doktor a rekl mi ze to stoji par stokorun a ve fnol je to 6 krat zdarma no tak uvidim co vyresim v clinicu jsem tam 29,7, objednana jinak vam moc dekuji
do mne na to IUI poslal doktor a cosi rikal o profukovani vubec nevim co mne ceka
Chodila jsem tam asi rok...nejdřív mě cpali hormonama a pak když nic nepomáhalo, domlouvali jsme se na další rok na IVF a v ten měsíc, co jsem vysadila hormony, jsem otěhotněla.. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já tam byla jednou u MUDr. Michnové po nepříjemné zkušenosti z Gyncentra v Ostravě. Navštívili jsme i FN v Olomouci a teď váháme...zatím teda u mě převažuje IVF Clinic...