Ahojte, vim, ze je tu spousta diskuzi o CARech...nenasla jsem ale konkretne na IVF Clinic ( snad jen starsi jeste na Reprofit ). Ceka me tam druha navsteva...tak bych chtela vedet zkusenosti ostatnich...jak to tam probiha...postrehy...jestli se tam zadarilo a tak Holky dekuji predem a vsem nam drzim palecky at nam miminko klapne
Jsem po druhé nàvštěve u dr. Michnové a super. S manželem jsme nadšeni, výborný přístup. Doktorka milà, příjemná a hlavně optimistická. Jsme před 1.iui
Ahojte holky...tak ja dnes byla na druhe konzultaci...byla jsem na UTZ a dostala jsem pregnyl...tak uz sem si ho pichla pokud se nezadari...tak dalsi cyklus nas ceka 1. IUI Jsem z IVF clinic nadsena...chodim k dr. Souškove a nemuzu si ji vynachvalit...je skvela
@jitule007 čekam na ms, mela by dojit zitra nebo pozitri, pak cca 11den na utz a tam se snad domluvime. Mohlo byt uz tento cyklus, ale na utz jsme byli objednani pred zaviraci dobou, tak se to nestihlo a byl jen pregnyl. Chceme asi 2-3x na iui, jedno dite mame( za 14 dni 2 roky) tak by to snad melo jit bez ivf. Jinak bych chtela max minimalku. Ovuluju a manzel ma jen horsi spermio. Poprve jsme na nem byli pred 14 dny, pocet spermii 121mil na ml, takze dost, jen morfologie 2%. Taky jste byli na spermiu? Nebo kde je problem?
jitule007dekuji moc a chtela jsem se zeptat plati se neco za inseminaci nebo je to i tam 6 krat zdarma dekuji moc
jo dekuji prave jsem se koukala a mate pravdu samoplatce 2600 a ta priprava 15 00 mne tam poslal doktor a rekl mi ze to stoji par stokorun a ve fnol je to 6 krat zdarma no tak uvidim co vyresim v clinicu jsem tam 29,7, objednana jinak vam moc dekuji
do mne na to IUI poslal doktor a cosi rikal o profukovani vubec nevim co mne ceka
Chodila jsem tam asi rok...nejdřív mě cpali hormonama a pak když nic nepomáhalo, domlouvali jsme se na další rok na IVF a v ten měsíc, co jsem vysadila hormony, jsem otěhotněla..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já tam byla jednou u MUDr. Michnové po nepříjemné zkušenosti z Gyncentra v Ostravě. Navštívili jsme i FN v Olomouci a teď váháme...zatím teda u mě převažuje IVF Clinic...