Dobrý den, měla bych otázku na zkušenosti v této kliniky . Doporučily byste návštěvu nebo raději FN Olomouc ? Děkuji za odpovědi 🙂
Taky doporučuji Ivf clinic, sice to u nás trvalo tři roky, ale podařilo se a teď mi tu spinká 14-ti měsíční holčička. Všichni doktoři i sestřičky jsou perfektní a já osobně jsem se tam registrovala i na gynekologii.
IVF Clinic, pomohli nám k prckovi když už to vypadalo na darované vajíčka 😊
Ahoj za mě také IVF Clinic jsou dobří můžu souhlasit se vším co už tu holky psali 😊
Fertimeda olomouc, přístup, rychlost, možnost podstoupit bezplatnou studií, díky které čekám jednovajecna dvojčata..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@deenniissa za nás nejlepší klinika, díky které čekáme na začátku června prcka❤️.. doktoři bezkonkurenční, přístup, sestry, prostředí... je to velmi citlivá záležitost, která pár trápí a i přes to ,jsme se na každou návštěvu kliniky těšili❤️ IVF Clinic olomouc doporučujeme na 200%
Naopak zkušenost ve FN - poslali nás tam z gynekologie úplně na začátku , když jsme zjistili, že je problém. Po této první návštěvě už jsme nikdy neuvažovali, že tam ještě půjdeme 🙂