IVF centrum prof. Zecha v Plzni, máte zkušenost?

verunkablack
23. únor 2016

Dobrý den, je tu někdo, kdo má zkušenost s Plzeňským IVF Centrem? Zajímá mě úspěšnost IVF a tak. V brzké době podstoupím odběr vajíček, jejich oplodnění a transfér zpět do mě 🙂
Strašně bych moc chtěla, aby to na poprvé vyšlo, tak snad Bůh dá 🙂

evina1976
23. únor 2016

Dobrý den, Já zrovna podstoupila v tomto IVF Centru KET ET po IVF bylo neúspěšné, tak uvidíme, jak to dopadne ted Prý mají úspěšnost kolem 50-60%

verunkablack
autor
24. únor 2016

@evina1976 copak je KET ET? Strašně moc doufám, že nám to vyjde hned na poprvé....

evina1976
24. únor 2016

ET je embryo transfer po ivf KET to je když ti tam dají embrya co byly zamrazeny Budu držet palečky určite to muže vyjít hned napoprvé 😉 Mé snad vyjdou ty zamrazeny jinak znova IVF

verunkablack
autor
24. únor 2016

@evina1976 a k jakému lékaři jste tam chodila?

evina1976
24. únor 2016

Chodím k paní doktorce Krmickove

verunkablack
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
evina1976
24. únor 2016

@verunkablack tak snad nám to vyjde , dam vědět 7.3 delam test a ty jdeš na ivf kdy?

verunkablack
autor
24. únor 2016

@evina1976 Doktor říkal, že do tří měsíců...v pondělí jdeme na genetiku, tak jsem zvědavá... Určitě se ozvi 😉

evina1976
24. únor 2016

@verunkablack určite se ozvu 😉

vv28
7. bře 2016

Ahoj holky. I já mám s plzeňským CAR zkušenost. První KET loni neúspěšný, zítra jedu na krev po druhém KETu a jsem hrozně nervózní. Jinak jsem u nich ale moc spokojená, můžu jen doporučit. 🙂

leni09
11. bře 2016

Ahoj. Koukám, že se zase setkáváme... Nejdřív na "beremese"...a teď jsem si tě všimla tady... 🙂
Nevím tedy , jestli si pamatuješ... No, nicméně, taky chodíme do CAR v Pzni... Máme za sebou teprvě prní IUI a příští týden čekáme na druhou...tak trochu doufám, že se k úplnému IVF nedostaneme...

marrys
11. bře 2016

zdravim. My máme zkušenost takovou - 3 pokusy v Natalartu a ani jeden úspěšný. Po pár letech jsme přešli do IVF c. prof. Zecha a hned napoprvé úspěch 🙂 mohu jen doporučit. Malé budou za pár dní tři měsíce 🙂

evina1976
12. bře 2016

Tak me bohužel nevysel ani ket, tak jdu na další IVF , snad už to dopadne a bude mimi 🙂

tehulka1167
12. bře 2016

@marrys muzu se zeptat jak se treba resili pokusy? A léčba- leky atd. Jaky rozdíly mezi temi Car? Diky

verunkablack
autor
13. bře 2016

@evina1976 to mě moc mrzí :'(

verunkablack
autor
13. bře 2016

@vv28 tak jak ti dopadla krev?

vv28
13. bře 2016

@verunkablack Bohužel negativní. ☹ Jak jsi na tom ty?

verunkablack
autor
14. bře 2016

@vv28 To mě moc mrzí ☹ Já čekám na výsledek z genetiky a s ním pak jdeme do IVF centra. Pak až se bude něco dít :-/

verunkablack
autor
14. bře 2016

@leni09 ahoj ✋ ano, pamatuju si tě 😉 jak ti dopadlo IUI

leni09
14. bře 2016

@verunkablack Na druhé IUI jdeme ve středu, tak uvidíme...Když nám to nevyjde, tak pak už asi zkusíme klasické IVF... Uvidíme... A ty jsi tedy už něco podstoupila nebo teprve děláte všechna předběžná vyšetření?

verunkablack
autor
14. bře 2016

@leni09 zatím ne,dělaly mě hormon.panel,ten mám ok,pak jsme byli na genetice a s výsledky z genetiky jdeme CARu,jen musíme počkat až bude ta genetika.... nám budou dělat klasiký IVF,tak jsem zvědavá...snad se to hned povede na poprvé.... hormonálně jsem na tom výborně

leni09
14. bře 2016

@verunkablack No, u nás to taky vypadá, že já mám všechno v pořádku. Problém máme u manžela. Nejdřív jsem si myslela, že taky půjdeme rovnou do IVF, ale pak jsme se rozhodli zkusit aspoň párkrát méně invazivní cestu... No, uvidíme, jestli se to povede...

verunkablack
autor
14. bře 2016

@leni09 manželovi diagnostikovali Azoospermii,takže se IVF nevyhneme... 😒

leni09
14. bře 2016

@verunkablack To mi mrzí. No, my máme 2mil/ml a z toho jen 2% zdravých a 2% pohyblivých... A jak to řešíte? Darované?

verunkablack
autor
14. bře 2016

@leni09 manžel půjde na META/TESE, tak snad něco najdou. Když ne,tak darované... :-/

vv28
14. bře 2016

@verunkablack Přeju hodně štěstí a co nejmíň problémů. Jednou se snad dočkáme všechny. 🙂

verunkablack
autor
14. bře 2016

@vv28 určitě, s ničím jiným nepočítám 😉 🙂

verunkablack
autor
12. dub 2016

Holky,prosím pěkně. Vy co jste byli ve Smetance, kde Vám vlastně odebíraly vajíčka? Ve Smetance nebo jste musely na Lochotín do špitálu? A kde Vám zaváděly embryo?

marrys
17. dub 2016

@verunkablack všechno dělali přímo v centru. nikam jinam jsem nemusela 🙂

esterka610
17. dub 2016

Holky, všem vám moc držím palce, já mám od Mudr. Krmíčkové dvojčata, už 7letá. 🙂