Zdravím, chtěla bych se zeptat na aktuální zkušenosti ivf center v Kv. Zkušenosti, porovnání, názory....
Děkuji 🙂
@linducha90 zajímá mě hlavně zkusenost v centrech, nasla jsem nejake recenze, ale vetsinou starsi.... je to citliva zalezitost a chci se ubezpecit ze tam budou prijemni a profesionalni odbornici.... dal jak to probiha a jak je to s cenikem.... neco jsem si precetla a chapu ze to je od potreb kazdeho klienta. Hlavne jak dlouho cely proces probiha od konzultace po aplikaci 😅
@kacio klidně si můžeme psát třeba na Messenger, mám za sebou druhý cyklus IVF tak snad budu schopná kdyžtak pomoct 😉 samozřejmě někdo je spokojený tam a někdo by třeba do Pronatalu vůbec nešel...
@kacio ja mam také zkušenosti s Pronatalem rozhodně si nemůžu stěžovat. Za celou dobu,co jsme tam jezdili,všichni milý,všechno vysvětlili. My jsme tam poprvé vyzkoušeli 2xUIU,bezuspesne. Pak následovali testy,vyšetření,podání žádosti na pojišťovnu,stimulace a následně 1 IVF. , To se sice povedlo,ale nedopadlo. No a nyní máme za sebou úspěšný KET v nativu,tak snad to dopadne až do konce. Jinak finančně IVF už to neřeknu přesně,asi 45tis jsme dali ze svého a to včetně léků na stimulku atd, KET nyní 7500.
@hanynka1704 děkuju. A přeji ať je vše v pořádku a šťatný konec 👍🏼👍🏼
@kacio děkujeme a tobě držím palečky a pevné nervy. Není to jednoduchá cesta,ale ten konec za to stoji✊✊💞
Ja uz rok a pul navstevuji Ferticare v Karlovych Varech a jsem dokonale spokojena, mily a pecujici sestricky, a suprovy doktori kteri zodpovi kazdy dotaz i kdyby byl sebehloupejsi... jinak jsem v prvni IVF cyklu kdy my z oplodnenych vajicek zustalo 6 embrii... prvni KET jsem podstoupila v unoru 2021 bohuzel neuspesne, druhy KEt byl v dubnu 2021 take bez uspechu a 29.6.2021 jsem podstoupila treti KET a zitra me ceka krev, ale vypada to nadejne, konecne mam carku na testu..
Kazdopadne za me jedine klinika Ferticare KV
@janys1488 Ok, děkuji. My máme už také první návštěvu za sebou. Všichni jsou moc příjemný 👍🏼👍🏼 Nakonec se nám teď zadařilo přirozeně, ale samozřejmě není vyhráno. Test jsem si dělala 7.7. Tak koncem měsíce půjdu ke svýmu doktorovi. Mam docela strach aby se udrželo 🙏🏼
Jinak samozřejmě držim palce a gratuluji 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kacio mám zkušenost pouze s Pronatalem, ale za mě spokojenost, personál super, prostředí taky super...klidně se zeptej co by tě zajímalo