Holky žijeme v zahraničí, IVF plánujeme v ČR.
Bylo mi řečeno že nás IVF příjde tak na 150 000kč ( 6000 eur).
Nechápu, kde to na klinice vzali. Podle ceníku mi to nesedí
Nevíte, jestli se tam třeba nezapočítává něco co na ceníku není? My chceme to za 3900eur. Nechápu jak je z toho najednou 6000.
A proplatí ti něco pojišťovna? Nebo budeš platit všechno?
Kolik je vám let? Já byla po 40 a platili jsme necelých 100.000...
No asi záleží jestli něco hradí pojišťovna, pokud ano tak co. S úhradou pojišťovny u nás to většinou vyjde cca 45000. Bez úhrady pojišťovnou klidná 100-150.000, -
cenik je bohuzel necitelny. Ja byla na ivf bylo mi uz pres 40 a vse jsme si platili sami.
vysel az druhy pokus ( odber i transfer) a platii jsme cca 55tisic
My chodíme do Pronatalu a vypočítali nám to na leden takto: doplatek za léky 3-4 tis. , metoda CSI 9 000 Kč, prodloužená kultivace 3 500 Kč, zamražení dvě embrya 8 000 Kč, stacionář 4 00 Kč, celkem 24 900 kč a prý má manžel dobrý spermiogram, tak možná nebude potřeba CSI. , bude mi v březnu 38 let, oba jsme zdraví, doma jeden 15letý puberták a za poslední 3/4 roku 1x biochemické a 1x zamlklé těhu.
My jsme dávali 72 900kc s genetikou embryí a prvním vkladem.
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda měl někdo zkušenost s cenou umělého oplodnění. Manžel má špatný spermiogram ale genetika nám vyšla krásná. Máme se objednat na schůzku ohledně umělého oplodnění a ceny. Jsem z toho taková nervózní,tak jsem se chtěla zeptat kdo má/měl jakékoliv zkušenosti s cenou a doplatky? Budu ráda za jakou zkušenost. Děkuji
Já mám 34 a jsme oba zdraví. Genetiku nechceme. Prostě základní ivf, extra kultivaci, plus zmražení embrií.
Nárok na zdarma ivf máme v zemi ve které žijeme, bohužel tady se čeká i 2 roky 😅😂 čili v ČR budeme jako samoplátci :(
Zajímavé info o těch různých metodách, které se připlácí...https://www.ceskatelevize.cz/porady/14810037650...
@hojda tak toto je velice zajímavý a poučný
@lucies2023 takove nahlednuti do reality
@hojda sakra realita, trochu mě mrzí, že jsem to neviděla před tím vším co jsem podstoupila
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Neporadím, nemám zkušenosti, ale ten ceník nejde přečíst.