Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.
Taky jdeme do toho.. jeste se v tech zkratkach ztracim😀
@kaj_ka ahojky, u nás je to taky úplně nová věc. Je to nás první pokus IVF. Chodíme už přes rok do Pronatal Sanatorium Praha, žádný problém zjištěn není, kromě nízkého AMH 0.88. Vše nám bylo na klinice krásně sděleno, tak vlastně víme co nás čeká. První den menstruace si mám v březnu volat a hned druhý den se zastavit na klinice pro léky a začneme stimulovat
Já už mám 3 letou holčičku 🙂, těhotná jsem byla celkem 3x, první bylo ZT, druhé biochemko a pak vyšla naše holčička. Tehdy všechny tři těhotenství bez jakéhokoliv snažení, plánování, dokonce jsme vždy měli nechráněný styk až týden po OVU dle kalendáře a i tak nám to vyšlo 🙏 no a tak nějak jsme čekali, že to teď bude stejné a ono prd. Už přes rok se snažíme a ani jednou to nevyšlo. U mě nejdřív podezření na Sactosalpinx, nakonec nepotvrzen a zřejmě mám po předešlém porodu neprůchozí vejcovody. Muž má spermio na jedničku. Chodíme do IVF Cube, tak teď už jen čekám na menstruaci a v březnu začneme stimulovat a rozhoduji se, zda jít hned do ET nebo nechat tělo odpočinout a jít až do KET - jak to máte holky vy? 🙂 Bylo nám řečeno, že s našimi výsledky není třeba žádné doplňkové metody (ICSI, prodloužená kultivace, asistovaný hatching a MFSS) už máme v základním balíčku.. doufám, že nám to vyjde na poprvé, té stimulace se hrozně bojím 😒
Tak jsem dnes byla na kontrole a děložní sliznice ok, takže v pondělí KET 🙏
Holky tak já dneska kryoembriotransfer 🙂 nechala jsem si k tomu dát embryoglue, tak uvidíme 🙏🏻
@spygy před týdnem byl odběr krve, dnes jsme s partnerem byli na vyšetření a spermiogramu. Mám vyšší AMH hodnoty a zvýšená štítná žláza. Za 14 dní máme volat a asi se budou nasazovat nějaké hormony stimulacni. Mám jen 1 vejcovod,mam za sebou 2 mimodelozni a endometriozu... snažíme se od srpna ale protože mám myom už celkem velký co musí ven tak není čas a doktor doporučil právě ivf. Jsem nervózní co nás vše čeká. Nemám představu. Věk už také nemám nejnižší.
@spygy Ahoooj, jsem ráda, za tuhle diskuzi👍❤️🌈. Čekám na men. měla by dorazit zítra a poté KET, mám poslední embryoko, do dalšího procesu, už asi nepůjdu, je mi 36 let a z prvního IVF, máme skoro pětiletého syna❤️. Teď se to ve mně
všechno mísí, jsem více, ve stresu, než jsem byla, na úplném začátku…před IVF, asi tím, že to je poslední šance, mě totiž ty hormony, nedělají vůbec dobře, celé těhotenství, se synem, jsem proležela, tak moc zle mi bylo, pak ve třetím trimestru, hrozil předčasný porod, takže opět utrogestan a po porodu, jsem nevěděla či jsem… hrozné stavy😳.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj ano já 🙂 Bude to moje první IVF vůbec, mám z toho strach ☹. Co ty, už máš se stimulací zkušenosti ? Do jakého centra chodíš/te?