Ahojky,je tu někdo kdo chodí-chodil do Reprogenesis v Brně?Chtěla bych se zeptat,jak dlouho jste čekaly na schválení IVF u VZP.Děkuji
@apple_tree mudr to taky resi za nas.Dnes je to 14dni a zkousela sem volat ale jeste to neni.Prave v pa nebo so mam dostat menstr. a uz sem doufala ze zacnu injekce.A takhle se boji ze zas mesic budu cekat 😒
@lucik253 No ja jsem ty injekce dostala uz rovnou na konzultaci s tim, ze s pojistovnou se to poresi a dal jsem se tim nezabyvala vubec.
@apple_tree hm to se mas...mne rekla jak to schvali,ze si muzu prijit ☹️
@lucik253 Ahojky, já chodím do RG. 🙂 Na schválení pojišťovnou jsem čekala déle, ale to protože mi ještě běžela žádost k prvnímu IVF. Ale doktor ke kterému chodím řekl, že nevidí důvod proč by to neschválili a že už mi dá léky, nešlo by to s paní doktorkou udělat stejně? Mají na to myslím měsíc, takže ještě těch 14 dní si možná počkáš. U prvního IVF jsem čekala 14 dní.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucik253 Sice nechodim do reprogenesis, ale jsem taky u vzp, zrovna podstupuju druhe ivf a vzdy to bylo schvalene behem dvou tydnu. Respektive ani jsem to vlastne neresila, jak je to se schvalovanim, vzdycky jsem byla v car na konzultaci, kde jsme se teda domluvili, ze do toho pujdem, rovnou vyfasla leky a v dalsim cyklu (vzdycky mi to vyslo, ze to bylo tak dva tydny od konzultace) zacala stimulovat a pojistovnu za me resil car.