IVF a Ovitrelle. Odpovíte mi prosím na pár otázek?

modrasek6
25. lis 2020

Ahoj holky, prosím dobrou zkušenou duši, která si už prošla ivf, která by si na chvilku udělala čas a odpověděla mi na pár otázek. 🙂 Holky, dnes 25 jsem byla v Sanusu, dr mi říkala, že v pátek půjdu na odběr vajíček. Chtěla jsem se Vás zeptat, napsala mi, abych si dnes večer píchla 2x Ovitrelle, a teď se bojím aby nedošlo k ovu, taky jste měly strach? Může se to stát? Naposled včera večer jsem si píchla Cetrotide. Dnes si mám píchnout 2x tu Ovi.. A v pátek 7,15 na odběr. A ješte se chci zeptat, taky jste někdo měl, že místo 1x jste si píchaly taky 2 injekce Ovitrelle? Děkuji 🙂

levandulka_fialova
25. lis 2020

@modrasek6 Mám jen zkušenost s cykly s Clostylbegitem, kdy 2x po píchnutí Ovitrelle přišla ovulace hned druhý den (měřím BT) a 1x až 3.den. Jinak jen 1 injekce. Možná je to u IVF jinak, uvidíš, co ostatní holky.

squezy
25. lis 2020

@modrasek6 Nic neřeš a nasleduj pokyny doktora, rozumí tomu ;)

zuuzzkkaaa
25. lis 2020

Je to uplně v poradku, taky jsem to tak měla

tynulaa
25. lis 2020

@modrasek6 měla jsem to skoro stejně. Pichala jsem bemfolu+ cetrotide. Druhý den 2x ovitrelle... Pak den volna a další den odběr.

modrasek6
autor
25. lis 2020

@levandulka_fialova
@squezy
@zuuzzkkaaa

Moc holky děkuji, to mi spadl kámen ze srdce 😀

modrasek6
autor
25. lis 2020

@tynulaa také jsem to tak měla:,-), píchala jsem si taky Bemfolu 300, pak přidala cetrotide no a dneska mi říkala že si večer pichnu toto a v pátek máme přijít.. no a vyšlo Vám to nebo čekáte na výsledek 🙂?

tynulaa
25. lis 2020

Měla jsem ohss takže et nebyl. A povedl se druhý ket.
Přišlo mi, že to strašně všechno trvá... A teď jsem 24 tt a říkám si jak to uteklo zase. Je to jako včera když jsem začala píchat první injekce. Budu držet palce🍀🍀a dejte vědět 😊

modrasek6
autor
25. lis 2020

@tynulaa no mě Dr říkala že to vidí 3 max 4 folikuly ☹tak se modlím aby aspoň jedno bylo v pořádku🙂.. je to super že vám to tak rychle vyšlo💜..kéž by to bylo tak i u nás 😔

zuuzzkkaaa
25. lis 2020

Já měla 16foliku, 7 oocytů, 5 se oplodnilo, 3 se vyvíjeli, 1 bylo k IVF ptodlouženou kultivací a ty dvě nebyly tak kvalitní k zamražení, každopádně po punkci mě 4 dny bolelo pekelně břicho, teď čekám zda se chytí

modrasek6
autor
25. lis 2020

@zuuzzkkaaa ty brďo, tolik folikolu 🙂to mě se stát nemůže..a jak vám bylo?? Necítila jste se nafoukle..mě se ze začátku tak asi 4 dny co jsem si píchala tu Bemfolu bolela hlava až mě bylo na zvracení ..Dr říkala že je to v pohodě 🤷.. já mám prej 4 a to ten jeden je nic moc..tak nevím snad z toho něco nakonec bude..😔 byla jsem tam minuly pátek a mluvila o tom že to vypadá na dnešek jenže v pondělí jsem šla zase na kontrolu 11dc a říkala že mají okolo 15cm že to posune na pátek ..dneska jsem tam byla a říkala že teda v pátek ale na otázku o kolik povyrostly nebo co a jak neodpověděla 🥺tak nevím na čem jsem..

modrasek6
autor
25. lis 2020

@zuuzzkkaaa ta moje Dr není špatná ale tolikrát si říkám, že mi snad neříká všechno.. když jsem tam šla poprvé na ultrazvuk na kontrolu kolik tak vůbec těch folikolu je..tak ona na mě, no máte tam 3 až 4 folikoly a z toho jednoho nic určitě nebude.. ale co čekat když vám to vyšlo nízký.. tak mě to najednou stranu zarazilo jak to řekla.. jakože že to dá říct i lépe 🤷možná už mi z toho hrabe 🥺 manžel má špatný spermio a mě vyšel nízky amh ..kolik nevím to mi neřekla 🤷a minule se ptám jestli je aspoň šance jestli to vypadá nadějně a ona no ale to neznamená že budou plný 🥺

levandulka_fialova
25. lis 2020

@modrasek6 Já mám AMH 0,2 a vždy jen 1 dominantní folikul, druhý menší, takže 3-4 folikuly jsou super. Krásně reaguješ na stimulaci.

modrasek6
autor
25. lis 2020

@levandulka_fialova no, podle dr. mi přišlo že vůbec můžu být ráda,🥺 minule mi totiž na to řekla ale co můžu čekat, když to mám nízké 😔

levandulka_fialova
25. lis 2020

@modrasek6 Zvláštní přístup. Se jí můžeš pak zeptat, kolik to bylo.

modrasek6
autor
25. lis 2020

@levandulka_fialova ano má, ze začátku mě přišla super, ale postupem času nevím 🤷 doufám že to v pátek klapne

tynulaa
25. lis 2020

@modrasek6 a kam chodíte do caru?

zuuzzkkaaa
26. lis 2020

@modrasek6 bylo jich sice hodně ale odebraných vajíček polovina a oplodněné použitelné vajíčko jen jedno, v den odběru to šlo, ale další dva dny křečovité bolesti od podbřišku až po bránici nafouklé jen trochu ale když jsem seděla nebo ležela, tak dobrý, ale dojít si na wc katastrofa, pomáhá hodně pít vodu a jíst bílkoviny, třetí den už to bylo lepší a další už jen podbřišek trošku

modrasek6
autor
26. lis 2020

@tynulaa do Pardubic

levandulka_fialova
30. lis 2020

@modrasek6 Jak to dopadlo? Podařilo se odebrat vajíčka?