Ahoj holky 🙋♀️
Příští měsíc nás čeká první IVF, čeká se nyní na schválení pojišťovnou.
Zajímá mě kolik byl Váš doplatek za léky ? Hlavně mě zajímá pojišťovna ministerstva vnitra. Říkali mi od 1000- 9000 Kč. Ale zajímá mě reálná částka kolik jste doplácely vy holky. Moc díky. 🤩🥰
To záleží na spoustě okolností co jemu toho zapotřebí, třeba u preimplantační genetiky to vycházelo se vším za 30tis jeden pokus +-...VZP, v Gennetu.
Asi to záleží i na klinice a jaké léky zvolí....... Já za léky doplácela dohromady možná 2000,- max ale celý proces ... Odběr až po KET stal 40.000,-
@renisch tak ja zatim leky na stimulaci a pres 7 500,- 🤦🏻♀️😉
@barushka34 já od pondělí aplikuje Rekovelle 12j a zatím jsem platila 2980 Kč, tak uvidíme co bude dál 🙈😂
@renisch mam 2x Gonal 900, 1x Gonal 450 a pak 7 nejakych injekci, co se maji pichat mezi 19:00 - 21:00, ale ty jeste nepouzivam, ted v patek mam 1 utz - 7 den stimulace ;), tak uvidime. Tak to je krasna cena. ;)
@teate taky mam MV 211 a zasobu vajicek bych mela mit dobrou, tak nevim, ze toho mam tolik, treba to ani nevyuziji. ;)
@barushka34 tak to jsem zvědavá, dejte vědět kolik se urodilo folikulů. Já jdu na ultrazvuk v pondělí, tak jsem zvědavá. A dle rad tady piju ještě kontryhelovy čaj- ale nevím do kdy ho mám pít 🙈😇 a zobu kyselinu listovou, a jednou denně protein. Doktorka říkala, že je důležité mít zvýšený příjem bílkovin. A zakázala mi zvedat těžší než 15 kg, aby mi folikuly nepopraskaly. Jen to úplně neumím vysvětlit dceři, že jí nemůžu chovat, a zvedat atd. 🙈
@renisch ja listovku beru uz pres pul roku a kontryhelovy caj piji vzdy od zacatku cyklu - priblizne do ovulace. ;)
@barushka34 i teď přes stimulaci až cca do ovulace ? Dříve před IUI jsem ho taky pila kvůli sliznici.
@renisch hele pila jsem to, ale udelam si jeste ted o vikendu a pak uz ne, doktorka rikala, ze to muzes lit do ovulace, pak uz ne. Tak to ted dopiji - mam sypany caj, jinak utz v poradku - zatim reaguji dobre, takze leky nenavysily, v pondeli dalsi utz, ode dneska pridavam injekci i vecer, v pondeli dalsi utz, pak ve stredu a kdyz to bude dobre, tak pristi patek mi udelaji odber vajicek. 😉
@renisch pry at mam hlavne hodne bilkovin a doporucila mi hodne jist vyvar, na zvyseni bilkovin, mam Protifar. ;)
@barushka34 tak super. To jsem ráda, že na to takhle reaguješ, to je super. 🙏 Já jdu v pondělí na ultrazvuk tak uvidíme jak na tom budu já. S čím čajem to udělám úplně stejně 💪💪 snad nám to oboum dopadne dobře 🙏🥰
@barushka34 přesně mě taky říkala doktorka hodně bílkovin, tak mi manžel nasadil protein 😂😇
@renisch urcite, musime verit 🥰🧡, napisu v pondeli a doufam, ze pristi patek uz pujdu na OPU.
@renisch drzim 🍀✊🏻 na pondeli 😘
@barushka34 držím palce ❤️🙏💪
@barushka34 moc děkuju ❤️ dám vědět 😇
@barushka34 ahoj, tak já dneska na kontrole nic moc. Jeden dominantní folikul 14 mm, jinak same malé. Takže pokračování do čtvrtka se stejnou dávkou, a uvidíme jestli ještě poporoste. 🙈 jestli vůbec bude mít cenu odebírat. 😥
@renisch ahojky, ja dnes na utz a ve stredu posledni utz a na 99% v patek OPU, rikala mi, ze tam mam krasne folikuly na jedne strane, i na mne otocila utz, ale ja se v tom stejne nevyznam. 🤦🏻♀️😅 Akorat rikala, ze to jestli je tam vajicko se zjisti az pri odberu. Ale me nerika velikosti, tak doufam, ze kdyby to bylo male, nedelali by to 🥺, protoze leky - naposled Gonal zitra, akorat mi to vyjde a jeste mam 3 vecerni.
@renisch to vis, ze to tam skoci, do ctvrtka krasne narostou 😂
@barushka34 tak moc držím palce. 🙏 tohle je taková pitomá nejistota jestli tam bude vajíčko nebo ne. 😇 Ale věřím že určitě ano.
@barushka34 já doufám. 🙏🙏 Podle i ty IUI mi dělali hrozně brzo, tak doufám, že ještě něco poporoste. 🙏 Já blbec se zapomela zeptat v jaké velikosti má smysl odebírat. Pořád doufám a uklidňuji se, že ještě do čtvrtka může něco nárůst.
@renisch naroste 😘🤍✊🏻🍀
@renisch 4000,-
@barushka34 tak nenasortly 🙈 pořád jen jeden dominantní, a zbytek prckove i když je jich dost. Takže mi doktorka rekla, že by to bylo zbytečně použity pokus na pojišťovnu, protoze s jedním folikulem je to strašne malá pravděpodobnost. 😢 Že nenarostly asi z důvodu nízké dávky rekovellu. Takže příští cyklus zvova s vyššími dávkami. No ale zítra se zkusí alespoň IUI když tam je alespoň ten jeden folikul.
@renisch urcite, to se i IUI muze povest 🍀✊🏻🤍, ja jedu akorat z OPU domu, mam tam krasnych 7 🥚🥚🥚 vajicek skvele kvality, tak uvidime, kolik bude mimisku do pondeli 🥰, ja doufam, ze vsech 7 😘
@barushka34 to je krásný ❤️ to moc gratuluju. A držím palce. 💪
Ahojky nezbyl někomu prosím puregon?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@renisch ja ji mam. A doktor mi rikal doplatky za leky kolem 6000,- ☺️, v Pronatalu v Koline ;)