Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ja na to zrovna cucim kde to zmizlo.
@johan7 ako na tom si?
Ja mam dneska nejakou depku 🥺 nejradsi byt tak doma 😫 dnes bych uz byla 14tt ach jo, nejde na to nemyslet 😢😢😢
@bambulka247 Bolesti už nejsou takový, spíš tak jako tlaky, ale ráno ze mě zase vypadlo něco fakt ošklivýho, tak už nevim, holt musím ještě chvíli počkat a uvidíme, co z toho bude. Kdyžtak máme ještě dva šampiony v mrazáku 🙂 co Ty?
@lucik253 Lucí, klidně to ze sebe všechno dostaň, je to hodně těžký, ale uvidíš, že bude zase dobře 😘 a jak píše Káča, určitě to mělo svůj důvod a tělo se s tím vypořádalo. Nic si nevyčítej, naopak, teď si najdi čas sama na sebe, kup si zmrzku nebo něco, co máš ráda a uvidíš, že přijdou zase lepší dny 🍀
Holky, taky se pridam, za par tydnu jsme meli zacit pokus c.8, ale nakonec si jeste par mesicu musime pockat.
Ahoj, jsem ráda, že se vlákno obnovilo, na chvíli jsem zpanikarila 🙂 já jsem 5. den po druhém ketu a zatím mi kromě obcasneho zaoblení břicha teda vůbec nic zvláštního nepřijde. Po tom prvním, který se nepovedl :( jsem měla větší příznaky. Tak Teda nevím. Ale prisahala jsem si, že test si udělám až 12. den. Protože minule jsem to zkoušela i čtyřikrát denně od 9. dne a ta jedna čárka vždycky bolela víc a víc. Musím to vydržet.
Holky, přeji vám hrozně moc štěstí 🍀🌞
Holky já se k Vám přidávám, v pátek mě čeká KET poslední. Jak vy jste na tom?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@johan7 Johanko ❤️ Super nápad ❤️i ja bych chtěla s tebou a s holkama zůstat v kontaktu ☺️