Ahoj,
za jak dlouho se rozjede MS po vysazení utrogestanu?
7.6.2019 jsem byla na IUI, teď v sobotu jsem dobrala večer utrogestan. Test mám negativní ale MS stále nikde... Volala jsem do centra a říkala že bych měla MS brzo dostat, pokud do pondělí nic, domluvíme se co dál.
Ale já tak nějak pořád doufám... je možné být těhotná? Dnes jsem 32DC a defakto 3 dny zpoždění.
Ale
@katule1990 utrogestan neberu už od soboty... Test jsem si dělala včera ráno....
@kaculik007 někomu utrogestan bohužel rozhodí cyklus..
@kkacca Tak "dobrý " už je to rozjelo... Ještě řešit rozhození cyklu 😕...
Takže nás čeká nejspíš IVF 😔
@kaculik007 Já po vysazení utrogestanu dostala MS až za 5 dní. Zkus cervene
@kaculik007 nevim, co mas za problem, ale zkus třeba dvě tri iui a uvidis, ja šla nakonec na ivf, už me to nebavilo 🙂
@kkacca právě že žádný problém nemáme ani jeden.
@kaculik007 tak pak je otázka jak dlouho chceš cekat 🙂
@kkacca To je to.... Partner už moc ne... Já nevím. Nechce se mi do těch hormonů.
Já mám brát gynprodyl pořád bez přestávky a prý ms dorazí i při něm pokud budu těhotná. Jak to máte vy s gynprodylem?
@slunecnice604 já jsem gynprodyl brala jen do určitého dne cyklu, takže netuším jak je to když se nevynechá.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kaculik007 Pokud sis test dělala dnes nebo včera a byl negativní, tak nejspíš bohužel těhotná nebudeš, tolik dní po ovulaci (18/19 dní) už by měl být pozitivní, takže si myslím, že MS brzdí ten utrogestan. Mně MS chodila po utrogestanu normálně v termínu (hned po vysazení), tak nedokážu poradit, kdy by mohla dorazit.