IUI Plzeň. Kde je lepší a podařilo se?

denisa777000
15. dub 2020

Ahoj snažilky a maminky chtěla jsem se zeptat.

Za měsíc máme jít s přítelem za moji Dr. Pro doporučení na IUI. Četla jsem že se tady v Plzni provádí v Černicích a pak je ještě centrum na smetanových sadech.

Máte s tím nějaká zkušenost co je lepší a kde se vám podařilo otěhotnět? Můžeme si centrum vybírat? Nebo mi gynekolog prostě něco poradí? popřípadě jak dlouho objednání trvá a co se děje první schůzka je asi jen konzultace? Nějaké odběry? Nebo jak?. Chodím k doktorce Rubášové na belanku.

Moc děkuji za rady😊

adenka84
15. dub 2020

Mám obě děti za pomocí CAR Natalart tedy CAR v Černicích.. první dcera je po IVF-ICSI druhá po dvou letech pouze za pomocí IUI

adenka84
15. dub 2020

Paní doktorka Rubášová pracovala v naší nemocnici 🙂 Ale už je to nějaký rok zpátky.
První návštěva v CARU je pohovor. Kdy je důležité sepsáni anamnézy jak tvá tak manžela. Mě pak vyšetřili. manžela objednali na spermiogram a oba následně i na odběr krve. Dle výsledků se jelo dál.. Máš FB? Na FB nyní Mudr z Natalartu díky omezení kolem Covidu 19 natáčí krátká videa jak u nich probíhají návštěvy od první po různá vyšetření, postupy atd.. Můžeš se na to juknout..

denisa777000
autor
15. dub 2020

@adenka84 moc děkuju za informace na ten fb určitě kouknu 😊

anda8
2. kvě 2020

Ahojky, jsme po prví návštěvě (konzultace). Doporučeno iui, přítelovi naber krve, já měla utz a stery Toť vše. Teď půjdu po neděli na krev a snad v polovině by to mělo proběhnou a rovnou se veme spermio. Tak se taky uvidí jak na tom je. Jsem zvědavá. U mě diag. Pcos