Ahoj snažilky a maminky chtěla jsem se zeptat.
Za měsíc máme jít s přítelem za moji Dr. Pro doporučení na IUI. Četla jsem že se tady v Plzni provádí v Černicích a pak je ještě centrum na smetanových sadech.
Máte s tím nějaká zkušenost co je lepší a kde se vám podařilo otěhotnět? Můžeme si centrum vybírat? Nebo mi gynekolog prostě něco poradí? popřípadě jak dlouho objednání trvá a co se děje první schůzka je asi jen konzultace? Nějaké odběry? Nebo jak?. Chodím k doktorce Rubášové na belanku.
Moc děkuji za rady😊
Paní doktorka Rubášová pracovala v naší nemocnici 🙂 Ale už je to nějaký rok zpátky.
První návštěva v CARU je pohovor. Kdy je důležité sepsáni anamnézy jak tvá tak manžela. Mě pak vyšetřili. manžela objednali na spermiogram a oba následně i na odběr krve. Dle výsledků se jelo dál.. Máš FB? Na FB nyní Mudr z Natalartu díky omezení kolem Covidu 19 natáčí krátká videa jak u nich probíhají návštěvy od první po různá vyšetření, postupy atd.. Můžeš se na to juknout..
@adenka84 moc děkuju za informace na ten fb určitě kouknu 😊
Ahojky, jsme po prví návštěvě (konzultace). Doporučeno iui, přítelovi naber krve, já měla utz a stery Toť vše. Teď půjdu po neděli na krev a snad v polovině by to mělo proběhnou a rovnou se veme spermio. Tak se taky uvidí jak na tom je. Jsem zvědavá. U mě diag. Pcos
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám obě děti za pomocí CAR Natalart tedy CAR v Černicích.. první dcera je po IVF-ICSI druhá po dvou letech pouze za pomocí IUI