Ahojky dnes jsem byla po 3ti v CARu a byla mi navržena IUI, s hlidanim cyklu. Chtěla bych se zeptat na kolikaty pokus Vám IUI vyšlo? Partner je naprosto v pořádku a ja mam mírně zvyseny amh hormon tak hledám útěchu že to touto metodou půjde. 🙂
Vysel nam 6. pokus 🙂
Vyšel nám první.
Tak jsem mírně na rozpacích. Prý mám jen líné vajecniky a potrebujeme je probudit 😀 to by mel byt jediny problem podle utz a hormonalniho profil. Tak hlavni je ze at už dříve nebo později ale vyšlo to. Bylo by super kdyby to vyšlo hned na poprvé 😇
diagnosticky pojem line vajecniky teda slysim prvne,co to znamena? IUI obchazi cipek,ale s vajecnikama nedela nic.
Sama nevim co mi je mam pry mirne zvysenou hladinu amh hormonu a line vajecniky. A jen dotaz nemate nekdo zkusenost z utrogestanem? Muzou mi 3 tablety udelat pozitivni ovu test?
utrogestan pozitivni test neudela,jediny,co udela pozitivni test je pregnyl nebo ovitrelle,ten pak muze pretrvat i tyden,u nekoho i deset dni
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja byla na IUI celkem 6x,vyslo 4x,prvni 3 skoncily potratem a 4te se drzi. Jde o to,kde je problem.