Ahoj holky, mám prosbu. 🙏 Zítra jdeme s manželem na IUI ( čtvrtý pokus)- první dcera se povedla hned na první pokus. Nechápu, proč to teď nejde 😥 Každopádně zítra v 9 h. Mam naplánovanou inseminaci. A odpoledne v 15h. má dcera poslední lekci plavání. Myslíte že tam můžu jít s ní do bazénu ? Nebo se to nedoporučuje ? Infekce, aby spermie neuplavaly..... Nemáte některá zkušenost? Samozřejmě není problém ji omluvit, jen kdyby se dalo bylo by to super. A také se zítra zeptám lékařky, ale kdyby jste náhodou některá měla zkušenost 🤩🤩
Do bazénu bych nešla, nasadila bych klidový režim.
Také bych nešla do bazénu po tom ,držím palce
Všem moc děkuji za odpovědi a rady. Lékař řekl, že nevidí problém proč bych nemohla, že to není rizikové. Ale pro jistotu a svůj klid nepůjdu. 😀 Snad se už tentokrát zadaří. 🙏🙏🙏 Je to psychicky vyčerpávající.
@renisch já bych šla, aspoň by se člověk rozptýlil, ale samozřejmě, jak se cítíš 😉 já po iui odjela pod stan cestovat po Moravě a dělala všechno normálně 😁 na konci druhého týdne mi byla pořád zima a byla jsem unavená, tak jsem si vyčítala, že jsem nastydla... Pak jsem udělala test a byl pozitivní 😁
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@renisch podle mě žádné riziko útěku/ odplavání spermií nehrozí, se zeptej přímo v caru a kdyžtak dcerku omluv pro svůj vnitřní klid 🤗 hodně štěstí a ať je to úspěšný pokus 🍀🍀🍀