Ahoj holky,
s manželem se snažíme už rok o miminko, bohužel se stále nedaří. První syn byl neplánovaný a teď Nám to nejde. Uvažujeme nad IUI, ale zajímalo by mě jestli se můžeme přihlásit do caru na inseminaci bez doporučení mého gynekologa nebo musím jít prvně k němu a on mi vypíše žádanku!
Moc děkuji za odpovědi.
Já jakousi žádanku měla, ale zabordelila ji a do CAR nepotřebovala.
@roudna Ahoj, bohužel. Když jsem byla v roce 2016 v Pronatalu, absolvovala jsem 1x IUI které nevyšlo. A pak hned odběr vajíček a IVF. Taky nic. No pak jsme si dali přes rok pauzu a teď od června chodíme do Gennetu. Je tam úplně jiný přístup než v Pronatalu. Tady mám za sebou 2xIUI,pred třetím pokusem jsem šla na vyšetření HyCoSy a zjistilo se, že mám nepruchodne oba vejcovody. Takze přirozeně ani IUI teď nepůjde. Jdu teď v pátek do Gyncentra v Hloubětíne, kde mi buď zkusí vejcovody zpruchodnit. A když budou spatne, tak mi je odeberou. Pak už ale jiná šance než IVF u nás neni😔😔 Takže pokud ti můžu poradit, zkus si nejdřív taky zazadat o toto vyšetření. Ušetří ti to čas a nervy při čekání na //. Kdybys cokoli potřebovala, písni mi zpravu😉
@roudna Zadanku nepotrebujes. Rok snazeni neni zas tak moc..to bych jeste na tvem miste zkousela jine alternativni metody, pripadne vse mozne vysetreni..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@roudna Ahoj, mě rám tenkrát poslala moje doktorka. Teda dala zadanou manželovi na spermiogram. Ale myslím, že bys mohla i bez zadanky. Zkus si tam zavolat a uvidis😉 Do kterého centra chcete jít? Podívej se na můj Blog www.denikbudoucimatky.wordpress.com, mám tam sepsány všechny centra v republice 😉😉