Zdravím. Jakou máte prosím aktuální zkušenost s cenou IUI? I přes hrazení pojišťovnou mám hradit 5000 Kč. Ovulace i spermie vlastní. Opravdu se ty ceny teď tak zvedly? Měla jsem za to, že budeme doplácet pár stovek. Nebo jak se to liší v jednotlivých CARech? Pro představu. Děkuji
My v prosinci platili 1000 Kc za katetr...
Sanus HK.
A má někdo zkušenost, jak je to v CARech v Brně?
@zuzkka88 Já jsem neplatil nic jen za injekci a léky.. To bylo vše ale IUI mi hradila pojistovna
V Reprogenesis Brno jaro 2019 jsme platili 1500kc plus cca 80kc v lékárně za Ovitrelle 😊
CAR Podolí podzim 2019 IUI zdarma, jen léky v řádu pár stovek (Femara, Ovittrelle, Utrogestan). Ceníky center jsou obvykle volně dostupné na jejich stránkách.
IVF OLOMOUC jsme platili 2600 Kč. Bylo to za přípravu spermií a katetr. Samotný zákrok by měl být hráze pojišťovnou.
Děkuji za info. S takovou nějakou cenou jsem právě počítala, tak mi těch 5 tis. celkem vyrazilo dech, když to mám jinak taky hrazený pojišťovnou.
Ahoj, my jsme to podstupovali tento měsíc na klinice Gennet a neplatili jsme nic. Jen za ovitrelle v lékárně poblíž 50kc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Chodili jsme na kliniku, a neplatili jsme snad nic jen léky. Nám se povedlo zapadnout před prvním IUI ale i tak nám klinika řekla že to IUI hradí pojišťovna,platila jsem si jen Ovitrelle a Femaru. Za zákrok říkali že nic nechcou že tohle je hrazené....ale asi záleží klinika od kliniky🤷....