IUI a stimulace. Jak jste to měly Vy?

ellena24
26. říj 2019

Ahojky, v prosinci bych měla jít na iui (hraniční alergie na spermie, nízké nk buňky). Tedka jsem měla antibiotika na ureoplasma a moje doktorka se mi ptala jak mi car budou stimulovat, doktorka v car ale nic neříkala taky mě zajímalo jak jste to měly vy při iui... Díky za všechny zkušenosti 🙂

kkacca
26. říj 2019

Ahoj, většinou clostilbegyt a pak ovitrille 🙂

malenka3
26. říj 2019

Mně žádnou stimulaci při IUI nedělali, pouze ovitrelle cca 2 dny před ovulací, která je kontrolována utz, to je jedna injekce, která nestimuluje růst folikulu, ale má za cíl zajistit, že folikul skutečně praskne.
No a pak už jen Utrogestan, který slouží k tomu, aby se zvýšila jistota, že se oplodněné vajíčko uchytí a udrží.

juliemichal
26. říj 2019

když jsme chodili na IUI před Mateem tak mi žádnou stimulaci nedělali,jen před IUI mi píchli pregnyl buď den předem anebo v den IUI,otěhotněla jsem po 5 tém IUI.
tento cyklus jsem 10 dnů po IUI a stimulovali mě clostilbegytem a pak jsem dostala ovitrelle a na druhý den se provedlo IUI a od min soboty beru utrogestan 0-0-2

gabtom11
Autor odpověď smazal
Zobraz
prezdivka
26. říj 2019

Já nejdřív 3 cykly jen clostilbegyt + utrogestan+ ovitrelle, 4. cyklus pregnyl + utrogestan + ovitrelle a to vyšlo. Ono záleží, jak se dohodnete. Třeba zkusíte jednou dvakrát bez stimulace, pak s minimální stimulací... Uvidíš.

ellena24
autor
27. říj 2019

Holky moc díky za odpověď... Clostil mi řekla že je zbytečný, když víme že folikul roste a ovulace probíhá.... Já jsem tak různě četla že vzhledem k ty alergii bralo dost holek prednison, tak nevím co si o tom myslet...