Ahojky, v prosinci bych měla jít na iui (hraniční alergie na spermie, nízké nk buňky). Tedka jsem měla antibiotika na ureoplasma a moje doktorka se mi ptala jak mi car budou stimulovat, doktorka v car ale nic neříkala taky mě zajímalo jak jste to měly vy při iui... Díky za všechny zkušenosti 🙂
Mně žádnou stimulaci při IUI nedělali, pouze ovitrelle cca 2 dny před ovulací, která je kontrolována utz, to je jedna injekce, která nestimuluje růst folikulu, ale má za cíl zajistit, že folikul skutečně praskne.
No a pak už jen Utrogestan, který slouží k tomu, aby se zvýšila jistota, že se oplodněné vajíčko uchytí a udrží.
když jsme chodili na IUI před Mateem tak mi žádnou stimulaci nedělali,jen před IUI mi píchli pregnyl buď den předem anebo v den IUI,otěhotněla jsem po 5 tém IUI.
tento cyklus jsem 10 dnů po IUI a stimulovali mě clostilbegytem a pak jsem dostala ovitrelle a na druhý den se provedlo IUI a od min soboty beru utrogestan 0-0-2
Já nejdřív 3 cykly jen clostilbegyt + utrogestan+ ovitrelle, 4. cyklus pregnyl + utrogestan + ovitrelle a to vyšlo. Ono záleží, jak se dohodnete. Třeba zkusíte jednou dvakrát bez stimulace, pak s minimální stimulací... Uvidíš.
Holky moc díky za odpověď... Clostil mi řekla že je zbytečný, když víme že folikul roste a ovulace probíhá.... Já jsem tak různě četla že vzhledem k ty alergii bralo dost holek prednison, tak nevím co si o tom myslet...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, většinou clostilbegyt a pak ovitrille 🙂