Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
My plánujeme tedy až na podzim příštího roku první inseminaci. Manžel je po rakovině varlat a přirozeně nemůžeme. Tak jsem na to zvědavá. Vůbec nevím co od toho čekat.
@ronja55 Není to vubec nic, čeho by ses měla obávat.
Jak jsi na tom s ovulací, mas ji potrvzenou ultrazvukem?
V době MS od 3dc budeš užívat Clostylbegyt, ten by měl zajistiti že folikuly (vajíčka) dorostou do požadované velikosti. Budeš pak chodit na UZ kontroly,kde budou sledovat tu velikost vajíček, až dozrají, píchnou Ti Ovitrelle aby se spustila ovulace. V ten samý den kdy píchnou Ovitrelle,tak předtím přítel odevzdá sperma, pak mate dva hodky času aby v laboratori vyselektovali ty nejlepší, nejpohyblivější. Pak příjdeš, a normálně ti je tam přes uzkou trubičku, přímo do dělohy to vstříknou.
Slezeš dolů, a jdeš domů 🙂
@biedronca ovulaci mám potvrzenou. A spermie máme zamražené ještě z doby před léčbou. Teď manžel nemůže dávat sperma protože je velké riziko vývojových vad pro prodělané chemoterapii. A díky za vysvětleni. Jeďte se zeptam máme jít nějak dopředu na konzultaci nebo stačí fakt až se rozhodneme že chceme druhé? Aby se pak třeba ještě nečekalo 3 měsíce než jde provést první inseminaci.
Užívala jste některá pred IUI FEmaru?
Nás bude čekat IUI asi přístí týden, zítra jdu na první UZ... jestli na Femaru reaguji.
no mě určitě bude čekat IUI v tomto roce.......
Jinak na iui jdu zitra,stimulace clostilem a včera jeden folikul 19mm,druhy jen 11,takže ovitrile doma,sex a dneska půst a zitra iui..
@kkacca at dopadne dobře ! tak dlouho trvalo než došlo k iui (myslím od první návštěvy na klinice ).
@lilienelli ty jo to už ani nevim,určitě přes rok,ká měla jít na drilling vajecniku,pak jsem zjistila,ze jsem tehotna,ale revize,14dni drilling a teď zkusíme tohle..moc tomu nevěřím,ale zase skoda to nezkusit,jinak teda myslím,ze mam ovulacni dneska,pze me fakt bolí bricho...ale tak uvidime...
@kkacca aha. dej pak vědět, zda se zadařilo a snaž se tomu věřit... jasně, zase si nic nenamlouvat, ale aspoň trošku věřit bys tomu mohla.
@lilienelli jasne dam..měla bych blby pocit to nezkusit,takhle vím,ze jsem pro to udělala, co se dalo..určitě případně zkusím i víckrát,než začneme řešit ivf..
@kkacca dej pak vědět i podrobně co a jak, budu ráda.
@lilienelli zítra napíšu, díky revizi a pak operaci vaječníků už snad nemá z ničeho ani strach nebo tak 🙂 děkuju
@biedronca a v tom eurofertilu to asi jde rychle.. sestřička mi po telefonu říkala, že když se objednám v termínu menzes, čili se hned vezme krev na hormon.profil, tak v příštím cyklu inseminace.. samozřejmě je to individuální, záleží, co řekne doktor...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@biedronca ja jsen byla v prosinci na prvním IUI a bylo negativní. Ted v lednu jdu na IMUNOLOGICKÉ VYŠETŘENÍ A UVIDÍME dal. Mam alergii na sperma.