IUI 2016 se stimulací (a více folíkama)

mimi201619
7. bře 2016

Ahoj holky
jsem tu nová, prosím pojdte si popovídat o inseminaci, nikde nemuzu vycist to co me zajima.

1. kolik vajicek jste mely pred iui se stimulaci a jake hodnoty spg vam pri iui vlozili?
2.muze se provest iui s vice folikama? myslíte že je vetsi sance?
3.jak vam je nebo bylo po iui kdyz se iui zadarila??? co jste pocitovaly????
4.jakou jste mely sliznici
5.kolikaty pokus a jaky mate zdrav problem
Všem preji at se brzy dockame // 🙂 a dekuji za odpovedi

jajka7677
7. bře 2016

Ahojky. Mam za sebou 1. IUI. Ja som mala 2 folikuly 20 a 21 mm. Hned v ten den som dostala Pregnyl a na druhy den som podstupila IUI. Spg je v poriadku. Problem je so mnou - nizke amh, len 0,05.
IUI bola pre mna trochu bolestiva - doktorka sa nemohla dostat do maternice. A tiez som mala bolesti po zvysok dna v podbrusku a trochu som spinila. Ale druhy den bol v poriadku, dokonca sme to s mm poistili 🙂 Testovala som na 16. den po IUI, ale test negativny ☹ Vysadila som progesteron a cakam na menzes. A verim, ze sa nam to podari. Drzim palceky, aby sa to podarilo aj ostatnym holkam.

hanulkavelunka
7. bře 2016

Ahoj
Ja po stim.menopurem 5 folikulu 19 az 20mm,sliznice 8 a manzel 150mil a 27% progr.a dnes 3.den po iui
Nic mi neni a mam za sebou 3 iui 1ivf a ted 4.iui a neni mi nic. Jinak jsme ok,a tentokrat nejlepsi folikuly i spg tak si rikam proc by to nemohlo ted vyjit ale pocit? Spis smirena z dalsiho neuspechu.