Ahoj holky
jsem tu nová, prosím pojdte si popovídat o inseminaci, nikde nemuzu vycist to co me zajima.
1. kolik vajicek jste mely pred iui se stimulaci a jake hodnoty spg vam pri iui vlozili?
2.muze se provest iui s vice folikama? myslíte že je vetsi sance?
3.jak vam je nebo bylo po iui kdyz se iui zadarila??? co jste pocitovaly????
4.jakou jste mely sliznici
5.kolikaty pokus a jaky mate zdrav problem
Všem preji at se brzy dockame // 🙂 a dekuji za odpovedi
Ahoj
Ja po stim.menopurem 5 folikulu 19 az 20mm,sliznice 8 a manzel 150mil a 27% progr.a dnes 3.den po iui
Nic mi neni a mam za sebou 3 iui 1ivf a ted 4.iui a neni mi nic. Jinak jsme ok,a tentokrat nejlepsi folikuly i spg tak si rikam proc by to nemohlo ted vyjit ale pocit? Spis smirena z dalsiho neuspechu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky. Mam za sebou 1. IUI. Ja som mala 2 folikuly 20 a 21 mm. Hned v ten den som dostala Pregnyl a na druhy den som podstupila IUI. Spg je v poriadku. Problem je so mnou - nizke amh, len 0,05.
IUI bola pre mna trochu bolestiva - doktorka sa nemohla dostat do maternice. A tiez som mala bolesti po zvysok dna v podbrusku a trochu som spinila. Ale druhy den bol v poriadku, dokonca sme to s mm poistili 🙂 Testovala som na 16. den po IUI, ale test negativny ☹ Vysadila som progesteron a cakam na menzes. A verim, ze sa nam to podari. Drzim palceky, aby sa to podarilo aj ostatnym holkam.