Ahoj, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s Iscare. Včera jsme byli s manželem na první konzultaci u Mudr. Lachety. Máte někdo čerstvé zkušenosti? Povedlo se, nepovedlo se, s čím jste byli spokojeni, s čím ne a jak jste všechno zvládali psychicky??? Děkuji za každou odpověď
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@burgetka ahoj ja tam chodila pres rok podstoupila jsem tam 1IVF. Péče super luxusni i spousta vyšetření, spolehlivost ohledne nacasovanych schůzek zadne dlouhe čekání... jen si to nechaji zaplatit!!! Nam u nich ivf nevyslo ani inseminace.... tim jsem byla znechucena a prestoupila jsem k Apolinari a muzu tedy rict ze to je ohledně penez velikansky rozdil!!! U Apolinare jsme za komplet IVF vcetne hormonu a odberu, specialniho oplodneni a zavedeni vajicek dali necelych 9tis a v ISCeru za hormony, odber vajicek a oplodneni vajicek k ET nedošlo dali skoro 20tis.ale teda u Apolinare je to horsi s cekanim, po odberu v narkoze te vyzenou do cekarny kde jsi treba 3h a čekáš v ISCERu te nechaji na luzku dokavad te nekdo nevyzvedne. No nicmene u Apolinare se zadarilo a jsem v 9. Mesici