Holky, gynekolog mi doporucil tuto kliniku, jelikoz tam sam pusobi, souhlasila jsem a ted jsem cetla kupu recenzi a celkem podes :((( Mate nekdo zkusenosti? Nebude to ztrata casu/penez/zdravi?
Máme z Iscare syna a pokud to bude nutné, půjdeme si tam i pro sourozence. Mudr. Drbohlav a Mudr. Lenertova. Za mě není nikdo, komu bych věřila více. Předtím dvě jiné kliniky v Praze.
Jinak na každou kliniku najdeš pro a proti. Kamarádka utekla z Gennetu, já zas z Pronatalu. Přitom na obě kliniky najdeš i pozitivní reference. Základ je, aby člověk doktorům věřil. Bez toho to nepůjde nikde.
Mám z Iscaru 2 holčičky a nemůžu si na nic stěžovat
Díky Iscare jsem dvakrát otěhotněla, profíci, pro mě super vše, nemůžu si stěžovat vůbec na nikoho. MUDr. Lacheta, Drbohlav, Hulvert, já tam byla opravdu spokojená. Nedošla jsem tedy nikdy do IVF, ale to myslím nevadí.
Holky, moc diky za zatim pozitivni informace. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mmichaella Není to špatná klinika. Kamarádka tam chodila, s přístupem byla spokojená ale IVF jí nevyšlo a teď kliniku změnila. Já jsem tam byla jen 2x za doktorkou Malíčkovou na imunologii. Mě se tam moc nelíbilo, bylo tam hodně lidí, takový zmatek a stres. To mi nevyhovovalo. Chodila jsem do IVF Cube a tam je to takové menší a klidnější. Teď jsem přešla do Gennetu a čekala jsem ,že to bude právě obří jako Iscare. Sice je to větší, ale velmi příjemné, klidné, zorganizované. Gennet považuji v Praze za nejlepší.