Dobrý den, aktuálně ivf centrum Iscare, MUDr Jan Jonáš a nebo Pavel drbohlav? Děkuji
@nita1984 právě už máme dcerku z iui a teď jdu znovu. Vůbec je nikde nemohu na netu najít. 🙂 chodila jsem právě dříve k jarzenbovske
@8karolina4 ta je, myslím, na mateřské.
@nita1984 jj taky si myslím. Právě mě byl drbohkav nabídnuty na pondeli a Jonáš na úterý
Taky jsem byla u drbohlava a taky 10tt
@zoyee mladý, starší? 🙂 milý?
Starší, přijde mi takový nemastný neslany, ale přišel mi fajn.
@zoyee tak jsem zvědavá 🙂) Jonáše znáš?
@8karolina4 starší, za mě neskutečně milý, vždycky prohodi nějaký vtipek, ale nic vlezleho. Hlavně fakt jako jediný řešil, co můžeme po šesti transferech změnit, aby to konečně vyšlo. A vyšlo, hned 2x po sobě
@nita1984 tak to je paráda, my právě jdeme opět na iui.
@8karolina4 toho neznám
Mám velmi dobrou zkušenost s oběma, chodila jsem ale především k MUDr. Jonášovi. Teď bych k němu měla přestoupit jako ke gynekologovi.
@martinella2511 ja byla u Jonáše jednou. Uz nahoře na Gyncentru. Kdyz tam muj dr nebyl. A jako otevřel mi dveře a povídá; Dobrý den, ja jsem tu dneska poprvé, ale nebojte, gyndu umím 🤣🤣🤣 smali jsme se celou kontrolu
@nita1984 taky jsem uz u něj byla a takový fajn doktor. 🙂
@nita1984 jo je takovy pohodak, ale podle me i dobry lekar. a vzdy ochotne odpovi na me dost stupidni dotazy. no a nejpodstatnejsi je, ze mi delal embryotransfer a povedl se na prvni šup, takze jsem mu moc vdecna🙂
Já ho mohu jen doporučit! Šla jsem do PFC, kde nyní působí, kvůli PCOS a řešili jsme spolu kontrolu ovulace. Do ničeho mě nenutil (žádný hned IVF) a vše podrobně vysvětlil. Nejtěžší bylo připustit si, že je člověk už fakt starej :D když ho vyšetřuje mladej, hezkej a stejně starý lékař :D Nejlepší bylo, že se nestranil ani alternativních metod, sám doporučil třeba nějaké možnosti, byť nepodložené. A odpověděl na všechny (i idiotické) otázky. Jeho přístup byl velmi jemný a chápavý. A když se pak zadařilo přes clostyl, tak i nadále se zajímal a nechával si posílat výsledky vyšetření 🙂 100%, mrzelo mě, že už k němu nemohu chodit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za me Drbohlav. Máme díky němu syna a teď jsem 10tt s druhatkem