Ahoj je tu někdo kdo jde teď v listopadu do ISCARE ? Nebo třeba chodí a nebo chodil ? Dnes jsem se objednávala a až jsem se divila že nás objednali už teď ve čtvrtek na první konzultaci (ale jsem ráda ) Rada bych kdyby se ozval někdo kdo mě trošku uklidní z obav co se bude dít děkuju ;)🤗
@nita1984 tak to je super tak ať je vše v pořádku 🙂 a můžu tě trosku vyzpovídat ? Třeba co see dělo při první návštěvě ? Nebo jak dlouho trvá celý proces ? Děkuji
@trubicka27 tak u nas to celé bylo velmi dlouhý proces. Syn je az ze 7. transferu, druhátko ted na první pokus. První návštěva, jooooo, to uz je moc let. Ale většinou se vypráví anamneza, partner se posle na spermiogram, pokud nema aktuální, zena se objedná na cca 2DC na hormonální profil, proběhne klasické vaginalni vyšetření. Všechno ostatní pak záleží na výsledcích. Kdyz je žena ve vhodné části cyklu, muze dr navrhnout IUI (inseminace).... v tomhle je všechno neskutečně individuální. I co dr, to jiny názor a preferovaný postup
@nita1984 my tedy nemáme žádné vyšetření za sebou a paní Dr mi napsala zadanku přímo na ivf takže spíše počítáme s delším procesem. A ještě se zeptám jak finančně ? Procetla jsem tolik diskusí že už se mi to motá ale přece jen se není čemu divit
@trubicka27 to nejde říct. Nekdo plati minimum, což byva kolem 15000 někdo se dostane na statisícové částky.
@trubicka27 My máme z iscare dvojčátka, jednovajecna-dali jsme jedno embryo, které se rozdělilo :D A tento měsíc si jdeme pro mrazacka, tak uvidime 🙂 První navstevu už popsala pani přede mnou. Když to nebude nutné, zkuste 3x inseminaci (to je zdarma) a pak případně ivf. Nam se povedlo ivf napoprvé, problém byl v me imunite, před 2 lety jsme platili 28 000,-
@squezy mě právě ne že zarazilo ale překvapilo že mě Dr napsala hned ivf no koruny v tomto případě litovat nebudem jsme odhodlaný už 5let snaha a nic takže do toho jdeme naplno po přečtení asi stopadesát tisíc 😂
recenzí mam v hlavě dost zmatek a ještě se zeptám na personál dočetla jsem se i spoustu negativ
@trubicka27 za me top dr. Drbohlav a dr. Jonáš. Každý s kym jsem za ty roky mela čest byl skvely. Za me zadna negativní zkušenost
@nita1984 A dá se objednat přímo k nejmkteremu doktorovi nebo je buď a nebo kdo je volný ? Já vím asi se ptám jak blbec omlouvám se
@trubicka27 obvykle se da objednat, ja chtela dr Drbohlava vzdycky. Je za me vážně TOP. Akorát se výjimečně na nějakou kontrolu treba stalo, ze nemel službu, tak jsem dostala na výběr z ostatních. Ale na kontrolu jsem to neresila, kdykoliv se cokoli plánovalo atd, tak vzdycky jen s ním
@nita1984 super děkuji moc ;) a přeji ať vám mrazacek vyjde 👶😊
@trubicka27 nam uz vyšel, teď jde kolegyně. A také jim držím pěsti
@trubicka27 Ja doporučím mudr. Lenertovou, je taky skvělá 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mame z Iscare syna a s druhatkem jsme 16tt. Zrovna zítra jdu na kontrolu