AHOJKI ŽENY 🙂
s manželem máme 4 letého syna, počali jsme ho přirozenou cestou.. již tři roky se snažíme o druhé miminko a nejde to ☹ Neznáte njaké triky? nápady atd? Už i uvažujeme nad Intrauterinní inseminaci, nemáte někdo nějaké zkušenost s tím?
@gilleskaa2055 @blanuskanikolka Ahoj holky, pro tohle téma je v sekci Neplodnost přímo diskuze nazvaná IUI 😉
Jinak bych vám doporučila navštívit některé z center asistované reprodukce, kde vám udělají všemožná vyšetření (i manžílkům) a najdou nejvhodnější řešení 🙂
jo prave ze testy delali manzelovi je v poradku a ja taky
Ahojte kočky, tak zkuste IUI, je to to nejjednodušší... 😵 Pokud jste oba v pořádku, při IUI je veliká šance. A hlavně nic to není, oproti IVF(kde do sebe budete prát mega hormonů)... 😖
holky vite co mi chteli delat laparoskopii ale ja to odmitla a co tak nasadit antikoncepsi??? mi radili hmm 🙂
Ahojky nás ted čeká nějaký vyšetření a v březnu IUI sama nevím co nás čeká jen mi bylo řečeno že si budu píchat injekce a pak inseminace snad se brzo povede
doporučuju navštívit reprodukční centro my tam chodíme a doufáme že nám pomůžou
@blanuskanikolka zkoušeli jsme snad vše, plodné dny... ruzné vitamíny...lubrigační gel pro podporu otěhonění, kontryel atd.. a nic.. bohuzel já nemohu hormonální léčbu
aha me zatin nejake tabetky a pak rekl laparoskopii ze nevi proc ale ja to odmitla
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj jen se chci zeptat co ti delali nebo nabizeli po tu dobu trech letech??? my se taky snazime a nic ☹