Ahojky holky, nevíte náhodou kolik stojí inseminace ? Ze vezmou mého manžela sperma a vloží to do mě 😌 nevím jak to jinak popsat . Na internetu se to nemuzu nějak dočíst kolik stojí cely zákrok . Děkuji
Nekde je to komplet hrazene pojistovnou, nekde se plati za inseminacni pipetu (treba tisicovka)
@mdch91 a Kolín ? Zkušenosti prosím holky
@popelkaa23 V Kolíně jsem neplatila nic, pouze malý doplatek za ovitrelle a ustrogestan 🙂 To bylo do 200,- myslím 🙂
@petulles a povedlo se ?☘️☘️
@popelkaa23 já byla na inseminaci v Brně na Obilňáku a platila jsem za injekce (Puregon) nějakých 1800,- za Ovitrelle a Amalgen 900, - a za inseminaci 1200,- Bylo z toho ale jen biochemické.
@popelkaa23 Povedlo, ale přirozeně nakonec 🙂 Po prvním pokusu byly zjištěny leukocyty u manžela a nedařilo se zalečit, tak nam to stoply a během toho lítaní po doktorech se to nějak samo vyřešilo a bylo to 😁❤️ Nicméně mohu i tak doporučit, na nic se nečeká a hned to řeší, od prvního sezení to šlo raz dva 🙂 Držím palce!! 🍀
Plzeň 1500kč
@popelkaa23 mne v Koline na druhej pokus, ale asi to uplne nesouviselo s Kolinem, ale s tim, ze jsem skocila ve stresujici praci. Neplatila jsem taky nic, ale je to uz pres 3 roky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@popelkaa23 Ahoj, navštěvovali jsme CAR několik měsíců a 2x podstoupili inseminaci. Vše zdarma. Platila jsem pouze injekci Ovitrelle. Myslím, že to bylo kolem 800,- Jiné léky nebo podpůrné produkty jsem nebrala. Ty si také hradíš.