Ahojte. Chodime do CARu, mali sme raz planovany pohlavny styk. Neuspesne. Ja PCO, anovulacia, bez hormonov ziadna MS. Priatel 1% dobrych spermii. Dr chce 1-2krat skusit planovany pohlavny styk so stimulaciou. Raz bol neuspesny, ale radsej by som sla do IUI. Mozem jej to navrhnut ak by chcela skusit druhy planovany styk? Nebude to drze?
@lachtanice86 ano to viem, je tam sanca 5-15%
Je to stejný, taky mam pco a zkoušeli jsme oboje, dle doktorky pro nás vice méně stejne, ale manzel měl vysledek v poradku..
@kkacca a nepodarilo sa? Boli ste na IVF?
Nn, nevyslo to, otehotnela jsem pak prirozene a skončilo to ZT, takže jsem šla na ivf a to vyslo hned
@kkacca no tak to super, ze IVF sa podarilo. 🤗 ja som teraz po utrogestane+clostyle +ovitrelle injekcii (na folikulometrii 2 folikuly 18mm, nasledne za 2 dni som si pichla injekciu) a dnes prisla mrcha. Takze neuspesne. Cize od utorka by som mala zacat zas stimulovat, len by som chcela radsej ist na IUI, ako znova len planovany styk.
Uvidim co povie dr zajtra.
Pokud chceš IUI, doktorům to řekni. 🙂 Doktor může navrhnout varianty, ale rozhodnutí je vždycky na tobě. Nám to vyšlo po třech IVF a taky mám pco..
Upřímně s 1% dobrých spermií me hodně překvapuje, že vůbec IUI navrhují. Mam za sebou 8 IUI, manžel parametry dárce a nic. Nezbývá než držet palce
Ahoj můj přítel má úplně stejný problém jen jedno %spravne morfologie přišlo se na to po 2letech až na spermiogramu když jsem dlouho nemohla otěhotnět, doktor v ivf centru se zhrozil z toho jednoho %rikal že je to hodně špatný a nemáme na nic čekat a hned ivf, a bohužel ani několik ivf se nepovedlo....takže nevím co budeme dělat jestli by pomohl dárce. Ale šance na přirozené početí nebo iui je podle mého Dr. Takřka bez šance.😥 soucítím s tebou🍀😥
@denisa777000 mame to same.. Manzel spatna morfologie, 1%..mam za sebou dve neuspesne IUI a ted jdeme na IVF
@bluehorse2020 tak to přeji hodně štěstí aby vám to vyšlo a ne jako nám... 4 krasne blastocysty přes ivf icsi a ano jedno nic ani se neuhnizdilo.odebrano 30vajicek a po přidání spermie zbylo jich 6....😥 Teď nás čeká kompletní imunologie abychom věděli kde je problém. Jinak už do dalšího pokusu nejdu už jsem úplně fyzicky psychicky v háji.. a o vyhozených penězích ani nemluvím.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nebude, ale u iui neni o tolik vyšší šance než u styku