Ahoj holky, chci se zeptat, v pondělí ráno mi dali injekci pregnylu, cca v 10 hodin a v 13:00 jsem šla na inseminaci - IUI. Včera navečer strašná bolest, přes noc lepší, ráno ještě cítím - je mi jasné, že to bude asi ovulace. Nevíte není to pozdě, když mi byla v pondělí odpo dělaná inseminace? Nikdy mě ovulace tak nebolela, asi i tím, že vždy bylo jedno vajíčko, teď po stimulaci byly dvě. Prosím máte někdo stejnou zkušenost, může z té inseminace ještě něco být? děkuji za odpověď emoticon
Ahojky tak me píchly pregnyl a asi za hoďku mi udělaly inseminaci to je chyba?Řekly mi že ovulace proběhla v pořådku tak teď nwm dnes je to 7 den 🙂
Gufunko jak poznali ze ovu probehla v poradku,pred iui uz nikdo utz nedela
A iui se vetsinou dela 36 hod po iui pisou o tom vsude,nevim proc nekde delaji tak brzy ale spermie vydrzi (jsou schopne oplodnit)72 hod
Pokud jste mely foliky 22mm tak to pak je o necem jinem ale je to divne
Pregnyl zaruci uplne dozrani vajicek a pak nastane ovu PO 36 hod od pregnylu.
Jake jste tedy pak mely folikuly?
Ja se bala ze mi prasknou driv nez bude iui ale ovu nastala 37,5 hod od pichnuti Pregnylu
Preju at nam to vyjde 🍀
Ahojky holky, mám otázku, v pondělí me čeká inseminace (12DC), v pátek jsem byla na ultrazvuk a měla jsem folikul 15,7mm. Dostala jsem pregnyl 5000 a teď pořád počítám a spekulují, kdy si píchnout 😯. Už jsem jednou o nimi prišla nechtěla bych nic propasnout a zanedbat.😯 Zkusite mi prosim poradit..? Nekde ctu, ze ovu přijde za 36h a někde za 36 až 48. Tak proto pořád počítám kdy to bude nejlepší. Moc Vam dekuji za odpoved a všem držím palce ať se to poradí..!!!!!
ahoj holky mam po IUI 12tej den a zadny priznaky. Na testu nic a zacinam spinit. IUI me bolela hodne ale po uz nic a ted taky nic. Takze to asi nevyslo ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
to ti dali pregnyl ten samý den, jako bylo IUI? To je ale fakt divný... ovulace by měla nastat d 36ti hodin po injekci pregnylu, takže je možné, že to ovulace byla, ale podle mně jsi měla jít n IUI až tak den po injekci...