Ahoj holky tak první IUI nevyšla .
Můžete my prosím říct kdy mohu po inseminaci jít na druhou či musím mít pauzu ?
Děkuji
@verunda18 pauza prý být nemusí , hned po menstruaci zase na 10-12 den objednat a může se zase
A nevíte kdy mě doktorka může poslat na IVF? Děkuji
@kelerub tak nějaké vyšetření už nám dělali v Teplicích Pronatalu ,teď jsem byla na inseminaci Ale bohužel se to nepovedlo ,a nerada bych chtěla být zklamaná pokaždé ,nebo aby těch inseminaci bylo několik a vše zbytečně .
Protože u přítele zjistili že moc nemá pohybové spermie .
Takže si nemyslím že by nějaká IUI vyjde
No, jako u te inseminace se sance oproti prirozenemu poceti zas tak extra nezvysuji. Je tam vyhoda, ze lekar pohlida ovulaci a ze se tem spermiim lehce pomuze, ale uplne nejde cekat zazraky. Na druhou je to neinvazivni, nic vas to nestoji, tak mi prijde smysluplne dat tomu par sanci nez si nechas narvat telo hormony pri IVF, ktere i financne je uplne nekde jinde. Doktor by mel vyhodnotit, jestli spermiogram je na IUI dostacujici, tezko rict, co znamena, ze je moc nema pohyblive. Pokud se snazite uz kdovijak dlouho a lekari vyhodnotili, ze ma cenu to zkusit, tak uz se to treba ty dalsi dva mesice podle me nezblazni a sanci bych tomu dala nez se hned hnat do IVF.
@mdch91 tak určitě se hnát do IVF nechci .přes rok jsem chodila k mé doktorce na gyndu ta říkala že je všechno dobrý .
Pak mě to nedalo tak jsem šla jinam ,a tam my zjistili že nemám vůbec ovulaci ,pak zjistili že přítel už na tom není extra nejlíp že má málo pohyblivé
Ale neřekli že by to nemělo cenu
Tak už ani sama nevím ,co už je dobrý ,nebo špatně .
@verunda18 tak pokud ted uz ovulujes, tak tomu par pokusu dej. Mne treba, rekla bych, vylozene pomohlo, ze jsem na nekoho "hodila zodpovednost", hrozne se mi po tom vic nez roce psychicky ulevilo a otehotnela jsem pak pri druhe inseminaci. Ale zrejme u me slo predevsim o tu psychiku, potrebuju mit vsechno pod kontrolou a spolecne s psychicky narocnou praci toho bylo moc. Drzim pesti
Jen se zkusím zeptat tady . Hledala jsem ale vše bylo hodně staré diskuze .. po kolikátém pokusu se někomu povedlo otěhotnět po inseminaci ..
@andulka007 já byla teď na první a nepovedlo se .
Tak ono záleží hodně na plno věcí .
Někomu se podaří hned na poprvé,a nekomu to někdy trvá a nikomu to nepomůže a pak zjistí že musí na IVF
Je to uplne stejne jako kdyz bude mit 5 stejne zdravych paru obden sex, tak nekterym se to povede prvni mesic a nekterym po roce a nekterym vubec. Poprve jsem otehotnela po 14 mesicich, 3 cyklech clostilbegytu a 2 iui a podruhe bez jakekoliv "pripravy" na jeden jediny pokus 5 dni po tom, co jsem si rikala, ze mozna uz je mladsi dost velky na dalsiho sourozence.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunda18 pauza netřeba. Další cyklus můžeš znovu.