Inseminace. Jakou máte zkušenost vy?

leila7
9. říj 2024

Ahojky holky ženy najdu tady někoho na pokec,kdo byl teď někdy na inseminaci?Já jsem byla včera po skoro 9 letech a můžu říct že mám dost bolí mě hodně podbřišek celou noc jsem nespala.Ja jsem zdrava ale chlapovi ty spermie zlobí a já už nevím jak otěhotnět,na ivf přemýšlím ale dávat za to 60 tisíc to teda nevím.😞. Kéž by to vyšlo ale o tom pochybuji,a jak jste na tom Vy?Krásný den

merope
9. říj 2024

Kolik ti je? Neměla bys to ještě na pojišťovnu? 60 tisíc je za cyklus bez pojišťovny.

leila7
autor
9. říj 2024

@merope za měsíc 34

merope
9. říj 2024

@leila7 To bys měla mít na pojišťovnu, pak to teda taky nebývá úplně zadarmo, ale pořád by to mělo být mnohem méně - nech si to na klinice vysvětlit.

leila7
autor
9. říj 2024

@merope no říkal mi dr že bych platila 25 až 60 tisíc tak fakt nevím jak to je nechci za to dát tolik

merope
9. říj 2024

@leila7 Nevím, jak je to aktuálně s cenami, vím, že různé CAR mají různé ceny - tzn. bych se zkusila podívat, jak je to kde s cenami "na pojišťovnu" - protože pokud to máš na pojišťovnu, měla bys platit jenom hormony (nevím, zda všechny nebo jenom část) a v tvém případě speciální laboratorní metody (ICSI a další).

Nech si udělat od doktora kalkulaci - co přesně by bylo potřeba a za kolik. A zkus mrknout i na další CAR a jejich kalkulace.

clairexr
9. říj 2024

@leila7 Hele nechci te desit, ale my jsme treba za 4 IVF cykly dali cca 300 tisic. To byly dve deti teda. To prvni stalo neco pres 100k. Samozrejme s pojistovnou. Taky spatny spermie. Tak doufej, ze to vyjde 🙂

leila7
autor
9. říj 2024

@clairexr no tvl to nevím kde bych tolik vzala.vsude ctu jak je to zdarma krom nekterych léku a tak jinak to plati pojišťovna.tak uvidíme ale jsem den po iui a je mi teda ouvej.doufat mohu ale moc tomu nedávám

clairexr
9. říj 2024

@leila7 Nin, jenze oproti tomu, co stoji potom ty deti to az tak moc neni 😀

eleanor151515
11. říj 2024

@leila7 urcite zaziadaj svojho gynekológa o ziadanku na CAR, do 40 rokov zeny poistovna preplaca vacsinu vyloh. Samozrejme nemas vse zdarma, ale nebude Ta to stat 60tisic.
Uplne najlacnejsi CAR je vo Fakultných nemocniciach, akurat je tam dlha cakacia doba na prvú navstevu.

merope
11. říj 2024

@leila7 Jenže to není 300tisíc najednou, já třeba chodila cca po půl roce na IVF a mezi tím na pojišťovnu IUI. A na závěr za asi 80-100tis. s darovanými oocyty. A to vyšlo.