Ahojky holky ženy najdu tady někoho na pokec,kdo byl teď někdy na inseminaci?Já jsem byla včera po skoro 9 letech a můžu říct že mám dost bolí mě hodně podbřišek celou noc jsem nespala.Ja jsem zdrava ale chlapovi ty spermie zlobí a já už nevím jak otěhotnět,na ivf přemýšlím ale dávat za to 60 tisíc to teda nevím.😞. Kéž by to vyšlo ale o tom pochybuji,a jak jste na tom Vy?Krásný den
@leila7 Nevím, jak je to aktuálně s cenami, vím, že různé CAR mají různé ceny - tzn. bych se zkusila podívat, jak je to kde s cenami "na pojišťovnu" - protože pokud to máš na pojišťovnu, měla bys platit jenom hormony (nevím, zda všechny nebo jenom část) a v tvém případě speciální laboratorní metody (ICSI a další).
Nech si udělat od doktora kalkulaci - co přesně by bylo potřeba a za kolik. A zkus mrknout i na další CAR a jejich kalkulace.
@leila7 urcite zaziadaj svojho gynekológa o ziadanku na CAR, do 40 rokov zeny poistovna preplaca vacsinu vyloh. Samozrejme nemas vse zdarma, ale nebude Ta to stat 60tisic.
Uplne najlacnejsi CAR je vo Fakultných nemocniciach, akurat je tam dlha cakacia doba na prvú navstevu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kolik ti je? Neměla bys to ještě na pojišťovnu? 60 tisíc je za cyklus bez pojišťovny.