Inseminace. Jaká je praxe?

laiila
27. bře 2023

Holky nevíte jaká je praxe? 7 měsíců se snažíme o mimi, z toho měsíc docházíme do centra, máme za sebou spermiogram OK, hormonální profil OK, injekce Otrivell tento měsíc nepomohla, teď půjdu na vyšetření průchodnosti vejcovodů, když to bude ok, tak co dál? Kdy je možné podstoupit inseminaci? Je mi 37, takže fakt mi už bouchaj hodiny 😢

laxesis
27. bře 2023

@laiila My byli hned, udělali základní vyšetření a na IUI mě poslali hned jak to bylo možné po MS. Když se ani 6tý pokus IUI nepovedl, tak začali podrobněji řešit a vyšetřovat. U nás šlo o druhé dítě (první máme přirozeně po cca 6-7m snažení), do CARu jsme šli po roce domácích neúspěchů, teď jsem těhotná po cca 5 letech v CARu po KET.

clairexr
27. bře 2023

@laiila Nevim, jestli v tomhle veku by nebyl lepsi rovnou KET.

laiila
autor
27. bře 2023

@clairexr no uvidíme, teď čekám MS ( test 7 dní před očekávanou MS negativní a břicho po ovulaci podpořenou Otrivelle poráď pobolívá - od ovulace mám břicho jako těhotná) takže ta potvora dorazí a pak se mám objednat na průchodnost těch vejcovodů, no právě mě zajímalo, zda když to bude OK, tak jestli mi budou ještě dávat nějaké prášky na podporu a nebo jestli už bude moc navrhnout Inseminaci nebo IVF, když už mi je tolik.

marketa1218
27. bře 2023

Mně je 35 a po roce domácího snažení se o druhé dítě, jdeme příští týden na genetiku. Otěhotněla jsem 2krat, ale pokaždé biochemicky. Tak, aby doktor věděl zda to byla jenom nějaká náhoda nebo bude nějaký problém, ale co bude potom dál, to také nevím. A 20 už mi taky není.

laiila
autor
27. bře 2023

@marketa1218 Ahojky 🙂 no nám vzali krev hned při první návštěvě, první výsledky byly hned a na ty genetické se čeká, teď čekám na MS, až přijde mám zavolat a objednají mě na vyšetření těch vejcovodů a snad už budou i ty výsledky z genetiky. Snad termín nebude za dva měsíce, ani jsem nikde nevyčetla jestli se musí dělat v nějakém dni cyklu nebo je to fuk 😕

marketa1218
27. bře 2023

@laiila Je to na dlouho viď tohle všechno. A vy už nějaké dítě máte?

laiila
autor
27. bře 2023

Ano už pubertáka 15letýho, jj to máš pravdu, že je to na dlouho, ale říkám si, že teď na to nejsem sama, mám takový duševní klid, že mi někdo pomáhá a že se něco děje 🙂 A tvůj manžel už má hotový spermiogram?