Injekce na stimulaci. Kdy píchat?

jasemin26
7. čer 2020

Ahoj holky, mám dotaz v týdnu začnu stimulovat, jen nějak nevím jakou hodinu zvolit, musí se to prý pichat ve stejnou hodinu, ale dělám na směny tak vůbec nevím kdy se mám pichat, jak jste to řešili vy?

andrejkabarankova
7. čer 2020

@jasemin26 ja jsem mela predepsan Gonal a ten se picha rano. Samozrejme jsem to ten prvni den vyvoslila a pichla ho az po 14 hodine. Ale vse dobre dopadlo. Vzdy se ma pichat cca ve stejnou hodinu.

andrejkabarankova
7. čer 2020

@andrejkabarankova jinak kdyz jsem mela smenu v praci tak jsem aplikovala tam. Stejne to zadne tajemstvi nebylo, takze jsem byla v klidu.

jasemin26
autor
7. čer 2020

@andrejkabarankova já mám taky předepsaný gonal, jen nevím když má být v lednici kam ho dát, jsme fabrika a mít ho v teple ve skříňce uplne nevím jestli je dobrý nápad, a nevím jak by se mistr tvářil kdybych dala injekci do společné lednice

rybkaryb
7. čer 2020

@jasemin26 dej to do krabicky na jidlo. Je to potreba dodrzet fakt presne, ten cas. Jinak ten cas co si zvolis udajne nema vylozene vliv na nic, jen se musi dodrzovat. I gonal jsem pichala vecer.

andrejkabarankova
7. čer 2020

@jasemin26 je tak to uz si nepamatuji. Ale myslim ze jsem mela jiny lek co patril do lednice. Ja jsem delala v kancelari v jedne prodejne, takze o to jsem to mela lehci.

jasemin26
autor
7. čer 2020

@rybkaryb děkuji moc za odpověď, no mě právě doktor řekl že nejlepší je pichat rano

jasemin26
autor
7. čer 2020

@andrejkabarankova skusim to nějak vymyslet... Děkuji moc za odpověď

andrejkabarankova
7. čer 2020

@jasemin26 me prave doktorka take rekla rano. Jenze pritel me tak zblbl ze rika tak to nech na dobu kdy budes doma z prace. Tak ja si to prvni den pichla az ve dve, po te co jsem si precetla odpoved od me gynekolozky ze se fakt ma aplikovat rano. Dalsi dny jsem davala kolem sedme. Kdyz jsem pak sla na kontrolu, tak mudr rikala, ze se to tim posunulo o den. Ale nastesti to fakt dopadlo dobre.

andrejkabarankova
7. čer 2020

@jasemin26 at se zadari. ☺

jasemin26
autor
7. čer 2020

@andrejkabarankova tak to je dobře, tak si to asi budu pichat v 5 ráno, a při odpolední si privstanu😁...mohu se zeptat povedlo se?

jasemin26
autor
7. čer 2020

@andrejkabarankova děkuji snad ano

beruska1889
7. čer 2020

@jasemin26 píchala jsem si je kolem 7 ráno, než jsem šla do práce...

jasemin26
autor
7. čer 2020

@beruska1889 já dělám na dvě směny, ranní a odpolední... A při ranní už musím být za 10.min 6 na pracovišti, ve dvě 5 končím.. a na odpolední musím být ve 13.55 a končím ve 22... Tak právě přemýšlím jak to udělat

beruska1889
7. čer 2020

@jasemin26 tak ráno než vyrazíš na směnu? S tím, že si teda budeš muset extra přivstat i o víkendu, pokud je máš volné...ale ten jeden cyklus se to dá vydržet, je to jen pár dní... 😉

jasemin26
autor
7. čer 2020

@beruska1889 jo asi ano, asi to tak udělám, to zvládnu 👍 je to pro Dobrou věc😉. Děkuji

beruska1889
7. čer 2020

@jasemin26 nemáš za co, přeju hodně štěstí a ať to vyjde🍀🍀🍀 😉 my měli štěstí, vyšel hned první pokus s ET a máme ještě 3 na sourozence 🙂

jasemin26
autor
7. čer 2020

@beruska1889 děkuji moc....snad se nám taky zadaři 😍😉

saja13
15. čer 2020

Ahoj holky stimulujete některá s menopurem a decapeptylem?

hahahala
3. črc 2020

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, jestli nekdo byl stinulovany bemfolou 75. Picham si ji 3. den a nepocituji, ze by vajecniky nejak reagovaly (bolest, napeti aj.). Mel to nekdo podobne? Bojim se, ze me telo nebude reagovat a nebudou zadna vajicka k odberu.
Dekuji

beruska1889
3. črc 2020

@hahahala bemfolu jsem měla, stejný pocit jako ty, že se nic neděje, nic mě nebolelo, cítila jsem se skvěle, tak jsem z toho byla nesvá, jestli se tam děje, to co má... Vše bylo v pořádku, vajíček bylo 13, 11 zralých, do konce vydržely 4, vyšel nám hned ET takže mi teď spinká v postýlce 3 měsíční brouček a ještě máme v Caru 3 sourozence...👍😉 Hodně štěstí 🍀🍀🍀

hahahala
4. črc 2020

@beruska1889 Moc děkuji za uklidnění. A gratuluju k prďolkovi🙂

beruska1889
4. črc 2020

@hahahala děkuju moc ❤ ať se taky brzy dočkáš svého štěstíčka 🙂