Ahoj holky, chci se zeptat, jak to chodí při IVF při transferu - říkají jaké jsou šance na uchycení embrya nebo dokonce donošenízdravého dítěte ? Když je jen jedno, zavedou ho nebo řeknou ať přijdete příště? Pokud ho zavedou, jaká jsou rizika - že těhotenství zamlkne nebo nějaká vývojová vada? Věk téměř 39 let..
@clairexr Geneticky testované - tzn. že se kultivuje, zmrazí, testuje a pak rozmrazí a pak transferuje?
Ano, presne tak, je to tak lepsi.
@clairexr No, tak to myslím neproběhlo, neptám se pro sebe. Myslím, že ho ségře dali asi třetí nebo čtvrtý den po tom odběru a řekli, že embryo je nic moc. Test vyšel, HCG docela malé, psychicka v háji z obav, že bude nutná revize. Koukám asi trochu oprávněně😔
To vám asi ani nikdo neřekne jak to dopadne...já byla včera na odběr vajíček, máme 8 embryek, posíláme na genetiku, transfer bude cca za 4 týdny...je mi 41 a šance je u nás tak 30-40% ...nikdo mi nic nezaručuje, ale já věřím 🥰
Vždy je to buď a nebo, i u ivf. U um.oplodnění je jistota jen to, že vložili embryo, obvykle 3-5 denní (proto jsou šance vyšší). Zbytek je na přírodě, stejně jako u přirozeného početí. Pokazit se může kdykoliv cokoliv..
Holky a jak to je,když je odběr +oplodnění, pak se posílá na pgt a transfer je cca za 4 týdny, tak jak se to počítá? Jako když se podaří těhotenství 🤔 bere se to jako 4 týdenní embryo nebo se to bere od transferu?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ze se embryo uchyti je sance cca 50% v pripade geneticky testovanyho embrya. Jakmile se potvrdi tehotenstvi, tak jsou ty pravdepodobnosti stejny jak u ne-IVF.