Ahojky, prosím měly jste některá implantacni krvácení? Kdy potom se vám ukázal pozitivní test? Moje gynekoložka mi trvdi třeba až za 10dni potom.. Je to možné?
Ahojky, cetla jsem ze trva nez vajicko dojde do delohy cca 6 dni, a pak se zavrtava 5-12 dni. Tak ze kdyz tady nekteri pisou ze 14DPO je pozde.. Tak bych zas tak nerekla.
Teda jestli jsem to pochopila dobre.
@petradt1986 já jsem četla že implantacni krvácení začíná cca týden až 3 dny před MS a tím že to zmátne pač si mysli ze je to MS.. Ale vím jakou mám MS a toto nebylo, bylo to pouze špinění a do 3 dnů to bylo pryč. Tak já nevím 🤷♀️ a že až tak týden po skončení implantačniho krvácení se ukáže pozitivní test
@hanicka25 ja minuly mesic spinila(ale spinim kazdy mesic) tak ze mi to divne nebylo, ale zacalo to o par dni driv, tak jsem si udelala test a byl tam duch (asi 10DPO).
A kolikaty den nyni jsi?
@petradt1986 no dnes jsem měla mít původně MS ale dnes žádný duch nebyl, tak buď se mi srovnal cyklus a tak jsem to dostala dřív.. Jen mě trápí bolesti zad v kříži, prsa a mám i nevolnosti.. Ale můžu to mít asi už i vsugerovany, takže já už nevím, pořád si dávám naděje ale pak když to čtu od vás tak tomu už nevěřím a asi to zase budeme zkoušet další měsíc.. 😒
Ahoj🙂 já jednou asi v třetině cyklu začla krvácet a nebylo to uplně málo + mě fakt hodně bolelo v podbřišku. Trvalo to asi 3 dny. Jelikož se mi to nikdy, opravdu nikdy v průběhu cyklu nestalo a bolest byla docela velká, šla jsem na gyndu. Tam to bylo označené jako periovulační krvácení (krváceni při ovulaci prostě) a že to někdy být může. No, MS pak nepřišla a já si 14 dní po tom krvácení uprostřed cyklu udělala test a byl jasně pozitivní. Vzhledem k tomu, že týden na to byl již i gestační váček vidět na UZ, zpětně si myslím, že to muselo být nidační krvácení a že ovulace byla dřív.
Bohužel test nesílil a těhotenství nakonec nedopadlo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hanicka25
Ano je. Test jsem si delala, kdyz jsem mela asi tri dny zpozdeni a uz byl pozitivni. Bylo to priblizne 10-14 dni po nidaci.