IFI. Máte zkušenost?

rootham
30. led 2021

Žienky, máte niektorá skúsenosti s IFI? Niečo ako IUI, ale priamo napichnu folikul spermiou. Ďakujem za každú info.

piggy123
30. led 2021

@rootham to musí být jedině troll 🤣🤣🤣 Prý napíchnout folikul spermií 🤣🤣🤣

Pokud je dotaz myšlen vážně, tak se může jednat o IVF metodu ISCI. Ale rozhodně to není nic jako IUI.

rootham
autor
30. led 2021
rootham
autor
30. led 2021

@piggy123 tu máš troll 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

rootham
autor
30. led 2021

@piggy123 nepoznám to, preto sa pýtam. Treba sa tomu smiať a kritizovať, že?!

rootham
autor
30. led 2021

@piggy123 možno som to len ja zle pochopila. Keď si väčšia odborníčka, nechám sa rada poučiť

piggy123
30. led 2021

@rootham teď jsem si to vyhledala a ono to opravdu existuje 😂 Omlouvám se. Nikdy jsem o tom neslyšela, že by se V TĚLE ženy oplodnilo vajíčko přímo injekčně. Ale co jsem se dočetla, jedná se o téměř nevyužívanou metodu.

Oproti tomu, jak jsem již psala v prvním příspěvku, metoda ISCI je na podobném principu, akorát MIMO TĚLO, kde se oplodní získané vajíčko a injekčně se vpraví dovnitř vybraná spermie. Pak se nechá zrát a případné embryo se poté zavede zpět do ženy.

rootham
autor
30. led 2021

@piggy123 v pohode... Veď práve o to ide, načo podstupovať odber, oplodnovanie mimo, kultivacie, vklad atď, ked to takto urobia priamo... Príde mi to cielenejsie ako iui... Tam nemusia ešte prejsť tú cestu... A hlavne bez stimulácie... Já ti Karle nevím... 😕 Tiež vo foliku nemusí byť vajíčko... 😕 Ach jo

rootham
autor
30. led 2021

@piggy123 icsi poznám...