Ahoj, diskuse je spíše pro sdílení zkušeností. Konečně budu moci začít stimulovat a u toho mě zajímá, kolik jste holky s těmi injekcemi nabraly?
Já sem takové střední postavy, holka krev a mléko. Tak abych nebyla jako slon 🙈. Samozřejmě je to teď druhořadé, ale i tak.
Děkuji za odpovědi 🙂
Jak dlouho probíhá ta stimulace?
@kaml24 Podle stimulačního protokolu. Začíná se 2.den MS a stimulace trvá zhruba 9 dní. Na závěr se píchá ovitrelle a další pomocné látky, pak 1 den pauza a další den opu. (obecně to zhruba odpovídá přirozené folikulární fázi mens.cyklu, kdy třeba kolem 12.dne cyklu +/- nastává ovulace).
@marketa1218 Jako slon asi budes, ale bude to jen zadrzena voda a zvetseny vajecniky, urcite ne tuk. Mne to teda bylo dost neprijemny, protoze jsem vypadala i se citila uplne tehotne, a to v tomto pripade nebylo uplne na miste 😀 Vsechno to pak rychle splaskne. Jednou jsem mela hyperstimulacni syndrom, to ta rekonvalescence trvala asi o tyden dyl.
Díky holky za odpovědi, oteklá no 🙈. Mám za sebou IVF v nativu, ale embryjko se nechytlo a bohužel žádný mrazáček. Přes léto sem měla pauzu a musela si zařídit různé lekařské zprávy, zda budu mít vůbec posvěcení. Tak mám. Zkusím to, jednu zdravou holčičku máme přirozeně, ale sourozenec nevychází. Příští týden jedu konzultovat do CARu. Hlavně abych potom zase splaskla 😄
Já jsem nijak zvlášť nepřibrala. Když, tak šlo spíš trochu o zadržení vody..
@reeeza Díky za odpověď. A jak se teď cítíš? Tvoji cestu sleduji 🍀
@marketa1218 nic, taky krev a mlíko a stimulace ok, vedený transfer taky ok, těhotenství taky ok, ale tak po roce od porodu to začlo stoupat a nějak jsem to neuhlídala,🤣🤣
@marketa1218 ahoj, asi to bude mit kazdy jinak, ja kdybych nebrala leky a nepichala si injekce, tak ani nevim, ze stimuluji. Ani kilo navic, napuchlost, nic nebolelo, ale take jsem mela jen dva folikuly. Kamaradka jich mela kolem dvaceti a rikala, ze uz by do toho nesla, ze to bylo narocne. Ale povedlo se jim ivf napoprve, meli stesti 🙂
@novacek21 to znám no 😃. Já už jedno dítě mám, šlo přirozeně, ale druhý IVF musíme. Tak proto mě zajímá ta stimulace.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Z hormonální stimulace injekcemi se až tak moc nepřibírá. Já jsem to snášela dobře a řekla bych, že jsem nijak extra nepřibrala. Jenom z toho bolí vaječníky jak rostou ty folikuly. Pak na sebe musí člověk dávat pozor a šetřit se. Tak ať se daří 😎