Ahoj holky🙂
Prosim o nazory, zkusenosti a rady s CAR v Brně: Repromeda, Helios,..
Jsme odkazani na IVF z duvodu nepruchodnosti vejcovodů.
Muzete mi prosim napsat, jak jste byly spokojeny v Repromedě či v Heliosu a pikud možno i kolik jste za celou peci zaplatily?
Potrebuji sehnat co nejvice srovnani, a rozhodnout se.. Uz jsem z toho vazne na nervy :( .. Dekuji moc
@kvetinka1991 Ahoj.z důvodu nepruchodnosti jsem byla na 2 a 3 ivf v repromede.predtim pronatal. Repromeda za mě asi trošku dražší nicméně super prostředí lékaři a tak.. co se týče ceny tak jstrasne záleží na tom,jaký budeš mít dávky léků,kolik budeš mrazit embryi a kolik bude vajifek na icsi.. myslím že v takové té klasice by ses měla pohybovat za ivf s transferem kolem 35.. my byli na 45tis
Ahoj, já jsem neprůchodnost neřešila, ale absolvovala 3x IVF z důvodu onkologického onemocnění manžela a to IVF + 4 ET v CAR Obilný trh bez úspěchu, dále pak IVF +2 ET v Helios bez úspěchu a nakonec IVF + 1 ET v Reprofit a zatím pozitivní test. V Repromeda jsem byla také na konzultaci, ale jsou strašně drazí ....to samé nabízí Reprofit za půlku ceny. Nakonec jsem se tedy rozhodla pro REPROFIT a jsem za to moc ráda. Nejvíce lituji let promrhaných na Obilňáku, Helios to je "fabrika na kvalitní embrya" vůbec neprovádí vyšetření ERA považují ho za nesmysl, přičemž v mém případě se potvridlo, že transfery byly neúspěšné z důvodu posunutého implantačního okna což je možné zjistit pouze testem ERA .... takže za mě opravdu jednoznačně Reprofit i cenově vychází myslím nejlépe.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
zdravím, také by mě zajímalo a rozhoduji se kam jít, mám vybranout právě Repromedu nebo Helios a taky sháním více info 🙂