HCG po KET v krvi, ale test nic. Máte zkušenost?

14. dub 2023

Ahoj holky. Stalo se některé že jste po KET na testu nic neměli (nebo náznak ducha) a na krvi ano? A dopadlo vše v pořádku? Koukala jsem na tabulky a jsem z toho jelen 🫣 stalo se někomu?

lilian2111
14. dub 2023

Nejdříve jde hcg do krve, pak do moči - rozdíl jednoho, dvou dnů, takže teoreticky to možný je, ale dnes jsou ty testy tak citlivý, že je to spíš nepravděpodobný.

katule1990
14. dub 2023

A ty jsi kolik dní po KET? Test máš negativní a na krev teprve půjdeš, nebo už vyšlo HCG z krve, příp. kolik? V příspěvku je málo informací, ale obecně je to, jak se píše nade mnou.

autor
14. dub 2023

@katule1990 11 den po KET 5-ti denní kvalitní embryo… V pondělí mám volat jak dopadl test a nejspíš půjdu na krev. Dnes na testu nic

pajusz
14. dub 2023

Nevím v jakých jednotkách je tebou sdílená tabulka ale je divná🤔 já měla 14ty den po ketu hodnotu 669 test jasně pozitivní.

pajusz
14. dub 2023

Na krev můžeš zajít jako samoplatce. Pokud si tě CAR nepozve na krev automaticky tak bych šla sama do nějaký laborky.

laxesis
14. dub 2023

Takže na krvi jsi ještě nebyla? v krvi je HCG určitě dřív. Uvidíš, držím palce, ať tam něco je🙂 Já šla po KETu tuším 14 dní na krev a hodnoty už byly krásné, ale to jsem měla už i dálnice na testu. Myslím že 11 den po KET už by na testu něco být mělo..ale je to asi případ od případu🙂 🍀🍀

katule1990
15. dub 2023

11. den by uz na testu neco byt melo, je to vlastne 16 DPO.

pajusz
15. dub 2023

@katule1990 100% duchy jsme honili od nějakýho 7 dne

katule1990
15. dub 2023

@pajusz Ja jsem poprve delala 7. den, negativni a nedopadlo to, podruhe jsem vydrzela do 9. dne a to uz tam byla slusna carka, 7. den by tam nejaky duch byl urcite taky. Ono je to celkem individualni, ale 11. den po KET petidenniho embrya uz by neco videt byt melo, no.

kkacca
16. dub 2023

11.den by byl test již pozitivni nebo minimlane duch…

autor
17. dub 2023

Tak to nevyšlo… 😢 holky kdy jste nejdříve mohli na další pokus?

pajusz
17. dub 2023

Mrzí mě to 😔 hele já si dávala měsíc oraz. Takže jsem tehdy šla únor a pak až duben.

autor
17. dub 2023

@pajusz já by jsem právě chtěla kvůli práci hned teď co dostanu menzes a pak jít znovu na KET… ale nevím jestli to jde nebo ne když mám řízený cyklus

pajusz
17. dub 2023

Jde to ale já to tak vyloženě nechtěla takže na vlastní žádost jsem posunovala. Já taky měla rizenej, takže pokud nechceš čekat věřím, že není překážka. Hodně štěstí, tfuj tfuj tfuj plivu těhotenský sliny🍀🍀🍀

autor
17. dub 2023

@pajusz děkuji ♥️🍀 a vám to na druhý pokus vyšlo? 🍀

pajusz
17. dub 2023

Jo, v tom dubnu to pak klaplo a kluk se narodil v prosinci 2019 🍀

autor
17. dub 2023

@pajusz tak to je super ♥️ 🍀 a brala jste nějaké vitaminy nebo nějaké babské rady? ☺️

pajusz
17. dub 2023

Od dr estroferm a pak utrogestan ale to budete mít stejné při řízeném cyklu. A jinak se doporučoval ten ananas pojidat🤷‍♀️. Já měla chuť na chilli, že prokrvi dělohu, možná jo. Mela jsem teda před transferem a i po něm akupunkturu a ty jsem fakt věřila hodně. Tu dělali přímo v caru (Cube).

katule1990
17. dub 2023

Ja jsem sla hned dalsi cyklus, nemela jsem teda rizeny. Nedelala jsem navic nic, naopak jsem byla psychicky i fyzicky uplne v haji (nachlazena, po strevni chripce), vkladali embryo, ktere dohnalo vyvoj az 6. den. A hle, mame z toho syna 😊. Drzim palce.

honziksima
9. kvě 2023

@pajusz tu tabulku nechápu, už jsem ji videla v ruznych diskuzích, nevímodkud je, ale podle ní má HCG klesat a stoupat což je blbost

pajusz
9. kvě 2023

@honziksima promiň, já teď vůbec netuším která bije 😄

honziksima
10. kvě 2023

@pajusz Pridávali jste tam Tabluky hladin HCG.
Podle ní je napríklad
v horních hranicích
DPT 11 - 758
DPT 12 - 514 (proč je pokles?)
DPT 13 - 1690

V dolních hranicích
DPT 7 a 8 - hodnota 17
DPT 9 - hodnota 33
DPT 10 - hodnota opět klesla na 17

Nechápem tie výkyvy kedže HCG by mělo růst nidky klesat.

pajusz
10. kvě 2023

@honziksima opravdu to chápeš špatně. To není že klesá, ale dolní hranice pro ten 12ty den. Asi ženy co byli zkoumány měli rozmezí od .... do.. To neznaci zádný pokles. Ale že 12ty den je možné mít hodnotu v rozmezí od do.. To samý ty jiný dny...snad ti to už je jasnější

honziksima
10. kvě 2023

@pajusz jo už chápu jak to je myšleno 🙂

pajusz
10. kvě 2023

@honziksima jsem ráda že jsem to napsala nějak srozumitelně, koukám sice chyb jak máku, no byla jsem v buse a ráda že stojím 😄

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru