Ahoj chci se zeptat mate zkušenost ze jste měli nízké hcg a nakonec to dopadlo dobře mám jen 8hcg nevyznám se v tom a doktor chce aby jsme ještě počkali než vysadil prášky
A jsem už 12 den po ket
Děkuji za odpověď
@marie180398 to je hrozně málo. Měla jsem 52 a nedopadlo to.
@marie180398 ahojky je mi líto 😔 já měla 14 dni po hcg 2300. Na klinice říkali ze potřebuji minimálně 500 aby se to dalo brát jako prosperující těhotenství takto nízká hodnota je v podstatě netehotna ta se bere do hodnoty 5 … 8 je v podstatě to stejně, priste už to vyjde. Držím palce.
@marie180398 já 12 den po ET měla HCG 511 a nyní jsem 9+1tt. Myslím, že pokud to není aspoň 100 tak se to nebere jako pozitivní. Tohle vypadá bohužel na biochemické 😔
@marie180398 že se vajíčko pořádně neuchytilo a odloučí se následně s MS
Ahoj, ja měla 12 den po transferu 32 hcg a v pohodě. Do 8 týdne trochu špinění, pak už nic. Teď jsem ve 14 a snad to dotáhnu do úspěšného konce. Ještě asi 4 krát jsem byla kvůli tomu na krvi a rostlo. 32 je nízké číslo také… ale ne úplně rizikové.
@annoonniimm to není pravda. Nemusíš mít aspoň 100. Záleží kdy se embryo uchytí. Já měla 32. A pak hcg krásně rostlo a těhotenství mám zatím normální.
8 je málo. Asi bych se na to neupínala.
@saraca říkám jen to co mi řekli na klinice a k uhnizdění dochází 1-2 dny po transferu takže určitě ne třeba za 5 dní. Na klinice jsou vždy optimisté a když je test negativní zvou na krev.
@saraca ahojky embryo se vždy uchyvuje- implantuje ve stejnou dobu, cca 6-7 den započne nidace a 12 cty den je ukončena úplně, už od 6 dne začne vylučovat hcg… nízké hcg he vždy ukázka zatím neprosperujiciho těhotenství, které se však muže ale jen v malém procentu změnit na prosperující, ale ano i takové zázraky se dějí. Některé kliniky u hodnot do100 už vysazují léky… to zakezi od kliniky.
@marie180398 držím palečky
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marie180398 ahoj mela sem 14 den po ket hodnotu hCG 560 a nedopadlo to dobře plod se nevyvyjel takže si myslím ze to u tebe také nedopadne dobře tohle je hrozné mala hodnota ted sem po druhem ketu a mela sem 990 hCG a vše je v pořádku dnes sem 6+1